13/12 Tisdag - Lucia...

Lucia var det idag och stämningsfullt lussefirande hade vi på jobbet i form av en 8:e klass från en musikskolan. Lussefika fick vi också så det var himla trevligt. För övrigt så fylldes arbetsdagen av arbete och som vanligt var det full rulle, men så vid 15.45 så stämplade jag ut och for hemåt. In med Lillan i bilen så full fart till Annalysen. Dags för LIllans rehab - trodde jag...  hade skrivit upp fel i min kalender och Annalysen hade stängt för utbildning...

Så kan det gå när man är stressad. Nåja, blev en tur till Willys och lite shopping. Lillan var ju nöjd över att få ut och åka bil  ;-).

Hem igen och käkade lite mat innan jag tog itu med stallsysslorna. Vid 19-snåret kom M1 och P och pållan blev iordningfixad för ett dressyrpass i ridhuset.

När vi väl kom till ÖFK så regnade det och Lillan fick alltså klara sig med i att sitta kvar i bilen. Varken hon eller jag hade lust med någon promis i spöregnet. Jag följde med in ridhuset och kollade på ekipaget. Pållan skötte sig bra idag och jobbade på riktigt duktigt. Det som var mest förvånande var att det där med att lära sig rygga visade sig vara lättare än vi trott. Under helgen har M1 tränat på att rygga och idag så hade polletten trillat ner på pållan. Klivt fint bakåt när M1 gjorde hjälperna för ryggning. Lyfte hovarna fint och klev bakåt.

Efter avslutat ridpass så var det in i trailern med pållan så hem igen. Sedvanligt pyssel i stallet och så var denna dagen slut.

Allt för idag med andra ord!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0