27/12 Tisdag - Jobbet igen...

Ytterligare en natt med stormvindar och det blev gästrummet i natt också - dock med orolig sömn. Inte så lätt att sova när det känns som om huset står och hoppar pga kastbyarna... Och har således sovit dåligt i natt. Lite lätt trött var det bara att rassla iväg till jobbet i morse och det funkade rätt bra att jobba.

Jag kom i alla fall ihåg att ringa till en veterinär idag för att få recept på lite lugnande inför pållans hovisbesök. Min ordinarie veterinär är sjukskriven så jag ringde till ATG-kliniken där jag var för några år sedan - visade sig att det var 2007 senast jag var där med Pållan. Skönt att det är så länge sedan ;-). Fick Domosedan gel utskrivet som e-recept - bara att hämta ut på vilket Apotek som passar mig. Nu ska jag bara få tag på hovis också... det är ett större problem än att få tag på en veterinär...

Har idag ringt och messat hovis - ingen återkoppling... Får ta nya tag i morgon...

Efter jobbet var det full fart hemåt. Fixade stallet och resten av kvällen tillbringade jag med att fylle på min C-uppsats lite och så mailde jag iväg den till min handledare eftersom vi har en tid i morgon för handledning.

Vid 20.30 var det så dags att ge sig ut igen - blåste fortfarande ute så jag fick vråla rätt bra innan pållarna hörde mig. Men då kom de med full fart och ville in tillstall och maten.

Kvällen avslutades sedan i soffan och kvällens svenska krimaldrama får avsluta denna tisdag.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0