29/12 Torsdag - Enkäter...

Nu några dagar framöver så kommer det inte vara så mycket annat focus för min del än mina studier. Så efter jobbet var det full fart hemåt - var dock tvungenn att pilla lite på min nya jobbtelefon, en Iphone. Har inte haft någon liknande telefon tidigare - så det är ju helt annorlunda mot min gamla mobil. Men lyckats få igång synken så mail och kalendern funkar. Klarade också av att svara i den när det ringde ;-). Till sist var det dags att ta tag i saker och ting. Ut till stallet och fixade med mockning, vatten och fix av hästarna mat. Resten av kvällen har jag suttit parkerat vid mitt skrivbord och matat in enkätresultat. Sakta men säkert går det framåt. Vid 20.30 så var det dags att ge sig ut i regnet och plocka in pållarna.

Har inte haft någon tur med hovis... jag hoppas hon kan komma i morrn och lägga på tappskon - och så får vi försöka få till en tid med omskoning nästa vecka.

Allt var bra med pållarna och de var mest intresserade av mat ;-). Kvällsmaten serverade och så förpassade jag och Lillan oss in till soffan. Ska kolla på nyheterna nu sedan blir det sängen. Somna sent igår och är hur trött som helst...

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0