3/12 Lördag - julmarknad

Julfesten igår blev en riktigt lyckad fest! Jag var på värsta partyhumöret och det blev rejält drag utan att det blev för mycket fylla. Livebandet som avslutade kvällen är ju på sitt sätt bra som liveband. Att det sedan inte på nåt sätt är min typ av musk, gjorde att jag hängde med ett gäng arbetskamret till en pub där vi satt och babblade och hade trevligt. Dock tar ju en trevlig kväll slut och vid 0.45 -snåret kom skjutsen och hämtade mig, så jag var hemma strax efter 1-snåret. Dock hade jag pimlat kaffe i kombination med wiskey under kvällen, så jag var inte direkt trött... blev alltså TV:n en stund och kom inte säng förrän vid 2.30-snåret men somnade osm en klubad oxe då.

Tyvärr så vaknade jag 6.30 i morse och kunde inte somna om... Försökte somna om tills det var dags att kliva upp och släppa ut hästarna, men lyckades inte. Alltså blev det inte många timmars sömn.

Hur som helst så mådde oförskämt bra för att ha varit ute och röjt en fredag kvälls och bara sovit 4 timmar ;-).

Efter att jag släppt ut pållarna så blev det frukosthäng i soffan framför morgon-TV innan jag tog tag i att fixa ordning mig och själv och sedan stallet.

M1 och P kom på fm och fixade pållans motion i form av uteritt. Jag själv drog iväg till Karlslunds julmarknad där jag mötte upp kamraterna K och K. Det var riktigt ruggväder ute och jag hittade inget speciellt att shoppad. Det var mindre antal utställare i år än förra året också. När vi var lagom frusna så gick vi till ridskolans cafeteria och käkade toast, fikade och snackade under tiden som vi fick upp värmen.

Jag var hemma igen vid 14.30-snåret och då satte jag fart med städningen. Eftersom Lexi varit här rätt mycket så hade jag schäferhår överallt... plus att blötan ute gör att hundar och katter drar in en hel del lort.

Så på med en skiva "Absolut Dance" - stereon  fullt ös - och så blev det också full fart på städningen. När T dök upp en timme senare så hade jag hunnit damma hela huset och torkat luckor osv i köket. Bara golvet kvar alltså, men tog en paus och så fikade vi. Dock tyckte T att det där med städningen inte lät så kul så efter fikat åkte han och Lexi vidare. Men innan han åkte så slängde han ner hö åt mig från höloftet. Jag hade lite ont i höfter efter gårdagens röjande på dansgolvet *harkel*. Jag fixade i alla fall iordning pållarnas mat och serverade em-maten innan jag gick in  i huset och städade klart.

Vid 18-snåret var jag klar med allt, och huset var riktigt representabelt. Nattens brist på sömn gjorde sig dock påmind och jag förpassade mig i soffan för att ta det lugnt och kolla på TV. Somnade och vaknade inte till liv förrän vid 20.30 - bara att kvickna till och gå ut och plocka in pållarna. Ute spöregnade det så pållarna ville gärna komma in. Byte av täcke och så serverades kvällsmaten. När pållarna blivit nattade så poppade jag lite popcorne och nu får det bli soffan och Starsky och Hutch på 5:an.

Roligare än så blir det inte ikväll alltså.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0