9/12 Fredag - Kurs...

Idag var det dags för sista tillfället med fotokursen. Så när arbetsdagen var slut och oriflamevaror levererade var det full fart hemåt. Fixade stallet i raketfart och 18.45 var det dags för mig att ta mig ut till stora vägen. På fotokursen går även en arbetskamrat som bor i närheten av mig. Vi skulle samåka och jag hämtas upp vid busshållplatsen. Det visade sig vara förenat med livsfara att ta sig ut till stora vägen. Snön som kom häromdagen har blivit tillkörd och vädret idag bestod av spöregn = total blankis på grusvägen!!!

Lyckades ta mig till busshållplatsen utan att dråsa omkull. Blöt var jag eftersom det var vatten överallt och paraplyt hjälpte föga...

På fotokursen idag så var det föreläsning av en man som är väldigt duktig på att göra proffessionella bildspel så vi fick se på några stycken och lyssna till musik som var komponerat ihop med bildspelen. Han berättade ltie hur han tänkte när han gjorde sina bildspel och vilka programvaror han använde. Jätteintressant! Kurskvällen avslutades sedan med att vår kursledare visade ett bildspel som han gjort av de bilder som vi kursdeltagare skickat in. Det var jättekul och till ett 14 min långt bildspel gick det åt cirka 200 bilder!

En himla trevlig fredagkväll hade jag med andra ord

Var hemma igen vid 21.30-snåret och då var det dags att plocka in pållarna och servera kvällsmaten. En snabb kolla av kusarna och Oktawia blev befriad från det blöta utetäcket. Täcket hade i alla fall lyckats stå emot det rejäla regnvädret under dagen.

För min del så avslutades kvällen med soffhäng en stund innan jag förpassade mig till sängen. Känner mig inte alls mig och näsan kliar till max... :-(

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0