14/2 Måndag - Fotokurs

Efter jobbet var det så dags för fotokurs igen. T kom och hämtade mig eftersom han ändå skulle ut till mig för att vara hundvakt. Vi svängde förbi willys för både jag och T behövde fylla på förrådet. Sedan var det full fart hem till mig.

På 1 timme och 15 min så hann jag äte lite mat och så fixa mockning och hästmaten. Sedan var det full fart tillbaka in till stan. Gav mig av i god tid eftersom det var svårt att hitta parkeringsplats förra gången det var fotokursen.

Det var svårt att hitta parkeringsplats idag också, och det var totalt kaos på norr i stan den här gången också. Fick tag på en parkeringsplats till sist i alla fall.

Under kvällens kurstillfälle så gick vi igenom resterande bilder från Hindersmässan, mina och 2 kurskamrater. Jag fick bra kritik för mina bilder och kursledaren frågade ifall jag hade sånt jobb så jag jobbade med att fotografera, eller ifall jag gått på många fotokurser. Har inte jobbat som fotograf, fick en fotokurs i höstas. Tidigare fotokurs var 1982... Tydligen så har jag väldigt bra kvalité på mina bilder *rodnar*. Jag fotar på magkänsla och det är jättekul att det funkar :-)

Bland annat så fick jag bra kritik för denna bild



Vi gick även igenom fotoläxan - förr och nu. Fick till bra bilder till slut.

Kungsplan cirka 1930



Kungsplan 2011



Synd att det kom så mycket snö, syns ju inte så mycket av parken som ändå finns kvar.

Hade även med 2 bilder till, de var på T uppe på Svampen 1990 och så 2011. Viss skillnad på fotoobjektet ;-)

Vi var klara strax efter kl 20.30 - en rolig kväll tog snabbt slut alltså. Full fart hemåt och jag var hemma kl 21. Mötte T i dörren så han och Lexi for alltså hemåt när jag kom. Lillan hade sällskap under hela kvällen, vilket är bra.

Blev ett snabbt besök ut i stallet för mig och Lillan. M1 har under kvällen varit ute och gått med Oktawia. Bra för pållan efter en intensiv helg. Så det som var kvar att göra för mig var att kvällsmata pållarna. Snabbt gjort och så fort in i stugvärmen.

Resten av kvällen har tillbringats framför CSI. Bara lite nyheter kvar och sedan blir det sängen som väntar. Så roligare än så här blir inte min dag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0