16/2 Onsdag - Ridhuset

Även denna kväll blev det lite stressigt. Funkade att åka buss, och motorvärmaren åkte på direkt när jag kom hem.

Hann sitta ner 15 min så jag fick i mig lite mat, men sedan var det fullt ös - medvetslös. Fylla på vattendunkar, byta om till stallkläder, mata alla katter och göra rent sandlådor. Därefter ut till stallet. Fixade mockning och hästmaten i raketfart. Det är bra att det är skitkallt ute, för pållarnas bäddar är lättmockade (fruset bajs) och så fick man upp värmen när man rappade på lite ;-)

Var precis klar med allt när M1 kom vid 18-snåret och så skulle pållarna in. Oktawia följde snällt med M1 och jag gick ut för att hämta Bianca. Det lilla busfröt tyckte att det var dags med motion av matte.... hon drog järnet genom hagen och sprang runt, runt i full galopp. Efter sprang matte och försökte få ordning på ponnyeländet... inte lätt i halvmeter djup snö. M1 fick komma till undsätning och till sist så var Bianca installerad i sin box. Veckans motionspass för matte!

M1 fixade iordning pållan för ett ridpass i ridhuset och jag fixade på trailern på bilenl. Även Lillan fick följa med och hon var snabb in i bilen.

När vi kom fram till ÖFK så mötte P upp så M1 fick hjälp med pållan i ridhuset. Jag gick en snabb promis med Lillan så hon fick röra lite på sig och min förhoppning var att hon skulle vara lite lugnare i ridhuset. Men i helskotta heller! Hundeländet gnölade värre än någonsin *suck*.

Pållan skötte sig bra idag i alla fall. Protester kom mellan varven, men M1 fortsatte med det arbete som påbörjades under Helene Wannerthträningen och jag som stod på läktare tyckte att det såg bra ut :-). Det börjar synas på pållan nu att hon musklat på sig och ser mer kompakt ut. Kul att träningen gör verkan :-)

Efter ridpasset så var det in med pållan i trailern och vi åkte hemåt. Pållan blev omhändertagen och så serverades kvällsmaten. Jag kunde sedan ta den gnällande vovven och förpassa mig in i stugvärmen. Nu ligger hon minsann tyst och sover som en gris i soffan....

Jag sjävl har jobbat lite åt Gränsbrytning, men nu är det i alla fall sängen som väntar.

Det var allt för idag!

/Lisbeth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0