28/2 Måndag - Fotokurs...

Tog bilen till jobbet idag för jag hade en tid hos tandhygienisten på em. Fick dock telefonsamtal fram på dan' att mitt besök var inställt. Den jag skulle träffa var sjuk - ja, så kan det gå. Sparade jag de slantarna ett tag. Fick dock en ny tid den 5/4 så det är bara att skjuta eländet framför sig ;-).

Det visade sig dock att det var bra att jag tog bilen. Fick göra lite akuta insatser på jobbet under den tid då jag vanligtvis knallar iväg till bussen. Skönt att kunna fixa jobbet utan att stressa ihjäl mig. Går ju fortare att åka bil, så jag kom hem i vanlig tid i alla fall :-).

Käkade lite mat. Sedan ut till stallet och fixade allt i raketfart. T kom för att vara hundvakt och jag kunde så fara iväg till fotokursen.

Idag hade vi redovisning av de bilder som vi fotade under lördagens fotouppdrag. Jag knäppte totalt cirka 90 bilder och jag hade med mig ett 30-tal till redovisningen. Alla mina kamrater har tagit jättebra bilder och trots att vi gått ungefär samma sträcka så har vi ändå upptäckt och fotat på olika saker och olika sätt :-). Jättespännande att se hur andra tänker och hur de fotar :-).

Jag fick bra kritik på mina bilder och 2 av dem var riktigt, riktigt bra - känns kanonkul :-D.

Bild under temat - Mönster



Nu har vi ingen träff med fotokursen förrän den 28/3 - istället har vi fått ett fotouppdrag. Vi ska fota med en röd tråd - alltså rent bokstavligen. Bilden ska ha en ingång och en utgång och så den röda tråden på det vi fotar. Resultatet ska användas som fotoutställning i Medborgarskolans skyltfönster. Ska bli jättekul att ta mig an detta fotouppdrag :-D.

Apropå fotouställning!

Under mars månad pågår en fotoutställning på Haga biblioteket. Det är fotoklubben Focus som arrangerar utställningen och 4 st bilder har jag med :-). Så gå och kolla på alla fina bilder som medlemmarna tagit.

Jag var hemma igen vid 21-snåret. T var i full gång med att plocka in pållarna. De fick sin kvällsmat och snabbkoll av dem och så var det klart med stallet för idag. T och Lexi åkte hemåt och jag parkerade mig i soffan för att gå ner i varv lite. Nu är det Nyheter och sedan blir det sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0