4/2 Fredag - Fredagsmys

Planeringsdagen med min enhet fortsatte idag. Åkte upp till Ånnaboda i total snöstorm i morse - tog en stund men gick bra.

Efter en kreativ förmiddag med min arbetskamrater så avslutade vi arbetet med att äta lunch och sedan åka tillbaka till vår arbetsplats i stan. Fick faktiskt en del gjort under em trots att jag var helt mentalt slut ;-)

Efter jobbet blev det ett snabbt besök på Willys och sedan full fart hemåt. Nu var snön borta igen... mildväder...

Väl hemma så tog jag itu med stallet. T hade gjort ett bra jobb igår så det var som vanligt för mig att mocka. Jag hann klart med allt i stallet och höll på att ta in pållarna när M1 och P kom. Det blåste rejält, men var inte halt på Grävevägen så det fick bli lite fredagsmys i ridhuset idag. Så pållan blev iordninggjord för en liten omgång med att skutta över små hinder idag.

Väl framme i ridhuset så var det alltså bara att släpa fram hindermaterial och idag blev det 4 upprättstående hinder som stod i en kvadrat mitt på ridbanan. Dessa reds sedan på diagonalen då det blev ett hinder, ett galoppsprång och så nästa hinder.

Detta tvingade pållan att tänka till lite, och inte bara rusa fram i full fart. Lite jobbigt ;-)

Först ett litet skutt



Sedan ett galoppsprång



Och så nästa hinder!



Pållan skötte sig sig bra idag och kämpade på trots att hon var trött på slutet.

En duktig liten pålla fick sedan åka hem i trailern. Det gick inte fort hem - blåste helt enkelt sån motvind!

Var klar med allt stallfix och hästar strax efter kl 21 och då var det en trött Lizzie och liten Lillan som släpade sig in i huset. Resten av soffan tillbringas i soffan framför TV och mumsar på lite ost och kex och så blev det ett glas Casillero del Diablo, merlot. Smakade mums :-)

Nu ska jag kolla på Mord i sinne på TV4+ så det var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0