4/2 Lördag - Fix hemma och lite shopping....

Jag kravlade mig ur sängen vid 8-snåret för att släppa ut pållarna. Var hur trött som helst, så därför blev soffhäng efter pållarnas utsläpp. Jag somnade inte om, men det var skönt att bara ta det lugnt en stund. Käkade lite frukost och kollade på TV under tiden som jag samlade kraft för resten av dagen.

Vid 10-snåret så fick det vara nog med soffhänget och jag satte igång med lite städning. Dammade, plockade undan, dammsög och moppade golvet. Det var två veckor sedan jag städade så det var välbehövligt. Var klar vid 12-snåret. T hade kommit vid 11.30-snåret och det var meningen att vi skulle ta en tur in till stan för jag skulle göra min fotoläxa. Hade en bild på min jobbmail som jag skulle skriva ut, men tyvärr kom jag inte åt den hemifrån så jag kunde inte skriva ut den som jag hade tänkt mig.

Jag rotade också igenom mina gamla fotoalbum och hittade ett par gamla bilder från Oset och de funkar eventuellt till fotoläxan. Men eftersom jag inte fick ut bilden på min jobbmail så blev funkade det inte att göra fotoläxan.

Eftersom jag ändå behövde åka ut till Marieberg så for vi dit istället. Jag hade ett ärende in till Gallerix och T skulle in på Jula.

Jag hittade vad jag behövd på Gallerix, nämligen 4 st paspartout till mina bilder som jag funderar på att ställa ut. Det blev svarta med vit innerkant. Funkar bra till de bilder som är aktulla. Under tiden som jag väntade på T så gick jag en sväng till Panduro, där hittade jag lite väggtexter som det var rea på. Funderat en tid på att shoppa texterna så det passade bra.

Inga mer besök behövdes på själva gallerain, utan istället så for vi iväg till Ikea. T Skulle kolla efter något och jag hängde på. Vi käkade mat på Ikea efter som vi var tämligen hungriga. T hittade inte vad han letade efter, men jag som inte letade efter något hittade en vägglampa som passar till mitt sovrum och så några ramar till bilder jag förstorat.

Så var den em förbrukat. Vi var tillbaka hemma hos mig vid 16.30-snåret. Lagom till pållarnas em-mat alltså. Innan T for hem till lägenheten så fikade vi lite och jag gick igenom mina förstoringar. T visade vilka bilder han tyckte jag skulle rama in och det var ungefär samma som jag hade tänkt mig - så det blev ju bra.

Shopping från Gallerix och Panduro




Shopping från Ikea



Efter fikat så hjälpte T mig med att få upp vägglampan i sovrummet. Blev bra - har saknat en ljuskälla utöver taklampan och fönsterlampan. Så jag var nöjd med mitt inköp :-). När lampan var på på plats så for T och Lexi till lägenheten. Jag tog itu med stallet. Fixade mockning, fyllde på med rent spån, gjorde rent vattenhinkar, fixade iordning kraftfodretm, gorde iordning höpåsarna och till sist så sopades stallgången. Det hela tog en timme och jag var alltså klar vid 19-snåret.

Resten av kvällen tillbringade jag med att först fixa iordning mina bilder. Hade köpt 3 ramar på Ikea och de är nu fixade med varsin bild.



Fortsatte sedan med att montera bilderna som jag ev ska ha med på en fotoutställning - om jag nu törs...



En naturbild, en stadsbild och två djurbilder... bra blandning eller hur :-)

När  bildfixande var avklarat så gick jag lös med den självhäftande vägtexten jag shoppade på Panduro. En dörr är nu klar - sovrummet.



Har inte bestämt ännu vilket rum jag ska ha som gästrum, så den texten får jag vänta med ett tag. Ska även ha på toa-dörrren hann jag inte med idag.

Jag avslutade kvällen med att ha lite fotosession av kattungarna för att kunna ha bilder till annons. Kissarna är idag 12 veckor gamla och annons beställdes på Blocket ikväll. Hoppas det är efterfrån på röda små kissar. De är i alla fall söta och busiga ;-)



En av tjejerna fick tag på en liten leksak som hon vägrade släppa greppet om...



Bus på hög nivå...



Va gör du?!



Dags för dessa små busfrön att få nya hem :-)

Var lagom klar med allt vid 21-snåret så då var jag ute och plockade in pållarna för kvällen och serverade dem kvällsmaten. Under em så hade M1 varit här och fixat pållans motion i form av en uteritt. Pållan hade varit busig och studsat runt för traktor och busat i galoppen, men allt hade gått bra. Pållan behövde nog en uteritt ;-).

På dan var det i alla fall hyfsat vindstilla. Nu ikväll så blåste det igen *suck*. Behövde i alla fall inte gå ut i hagen och leta efter pållarna i mörkret. De kom knatades av sig själva när de hörde att jag hällde upp kvällsmaten ;-). Duktiga pållar.

Resten av kvällen tillbringas i soffan och kollar på TV. Blir I mördarens spår på 9:an.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0