6/2 Söndag - Fullt ös...

Dagen började lugnt, släppte ut pållarna för att sedan förpassa mig till soffan. Käkade frukost och kollade på TV. Men så startade jag igång datorn och kollade min mail.

Då blev det slut på lugnet...

Hade fått 10 st mail om min kattannons så det var bara att sätta sig och svara. Sedan började mobilen ringa och först ut blev en familj från Kopparberg. Bara för mig att sätta full fart med att göra mig iordning och så städa hos kissarna! Under tiden så ringde min mobil mellan jämna mellanrum och till sist så var det 3 familjer på väg och fler stod på kö för att shoppa kisse...

T kom vid 11.30 för det var meningen att vi skulle åka iväg till hans pappa och hälsa på. Men nu kom kattspekulanter i mellan ;-).

Vid 12-snåret kom den första familjen, de kom från Kopparberg och de föll för en av tjejerna.

Nästa familj var på gång kl 14 och en annan familj i samma veva. Så jag fixade stallet och vi hann även käka lunch och dricka lite kaffe. Prick kl 14 kom båda familjerna. En familj från Lindesberg och en från stan. Där blev det så att katterna valde familj. Killen la sig och rullade i knät på flickan i familjen från Lindesberg och tjejkissen som var kvar placerade jag i famnen på på mannen i familjen från stan. Kissen började spinna på en gång och så hade hon valt familj :-)

Kvar är nu en kisse, men hon hämtas av sin nya familj på onsdag - det är bestämt sedan tidigare.

När kissarna åkte iväg med sina nya familjer så fick jag sätta mig och svara alla andra spekulanter att kissarna var sålda. En par  från Motala var dock intresserade av katterna som blev kvar i höstas - lovade att skicka bilder men det fick bli senare på kvällen eftersom jag och T skulle iväg till Kumla. Men först stod en tur till Svampen på schemat.

Det var skönt att åka hemifrån en sväng. Jag var helt slut efter alla telefonsamtal och mail angående katterna. Så det blev en tur till Svampen och så fick jag i alla fal del 1 av min fotoläxa fixad. 1990 tog jag ett kort på T uppe på Svampen och läxan är att att fota av en gammal bild (minst 20 år) och så ta en ny bild i samma vinkel. Så T fick vara fotoobjektet i dag - dock ett motsträvigt sådant ;-) men fick till en bra bild ur samma vinkel som det gamla fotot.

När vi var klara så blev det en tur till Kumla och hälsa på T's pappa. Där fikade vi och pratade bort 1,5 timme innan det blev dags att fara hemåt.

Väl hemma så blev det fotosession av Signe och Sotis som är de två katterna som är kvar från i höstas. Bra i fall någon är intresserad av dem, för annars är det risken stor att jag måste ta bort dem :-(. Jag kan ju inte ha kvar hur mycket katter som helst. Fick i alla fall till några bilder som mailades iväg.

Sotis är den som är den busige typen ;-)



Medans Signe är den mer lugna typen ;-)



Bilderna mailades iväg och sedan blev det full fart ut till stallet. Dags att försöka hitta på nåt med pållan. Eftersom det varit full ös hela dagen så var det nu kväll och mörkt, men nåt var jag tvungen att hitta på så det fick bli en promenad. T följde med som sällskap eftersom det var mörkt och isigt ute. Oktawia tyckte det var trevligt med en promenad och vi var ute 45 min ute promenerade i raskt tempo. Damen dansade runt rätt bra vid några tillfällen också - det blåste ju ute och så var det ju mörkt... så pållan var lite på tårna. När vi kom hem igen så var damen nöjd och belåten - bra med promenaden alltså, torts mörker och blåst ;-).

Var hemma igen vid 19.45 och pållarna fick vara kvar inne. T och Lexi åkte hem till lägenheten. När jag var klar i stallet så hann jag gå in och fixa lite i huset innan det var dags att ge pållarna sin kvällsmat. Jag fick också ett SMS från familjen i Motala. De tyckte Signe och Sotis var hur söta som helst och kommer på onsdag för att hämta dem :-).

Måste vara total brist på bondkatter i hela mellansverige :-) Fick telefonsamtal från Norrköping också idag, men de var inte intresserade av kissarna på är 6 månader, utan var ute efter en kattunge - så de får leta vidare.

Resten av kvällen tillbringade jag med att kolla på Sherlock Holmes - sedan får det bli sängen så man orkar med morgondagen :-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0