19/1 Onsdag - Fullt ös...

Idag har jag suttit i möten hela dagen. Ett på fm och ett på em, jag skötte dokumentationen under båda mötena. Är tämligen trött i mössan ikväll...

Åkte bil idag eftersom jag inte visste exakt när sista mötet skulle sluta. Kunde ju dra över, men nu slutade vi på avsatt tid och jag hade hunnit med bussen om det hade behövst. Men det fanns väl en mening med att jag tog bilen, fick ett SMS om att mitt Ellospaket låg på posten. Alltså blev det en sväng förbi ICA-affären och hämtade paketet. Blev rätt stresigt när jag kom hem pga detta.

M1 och P kom vid 18-snåret och då hade jag hunnit haka på trailern, mocka Biancas box, slängt ner hö och fixat höpåsarna - detta blev gjort på 30 minuter... racerfart med andra ord ;-).

Mockade klart Oktawias box under tiden som under tiden som M1 fixade iordning Oktawia, hann även fixa kraftfodret innan vi åkte in till ridhuset.

Oktawia skötte sig bra idag också. M1 la upp ett lite högre grundtempo från början och pållan accepterade detta. Däremot så tyckte hon att det var väldigt jobbigt att böja sin lilla kropp ;-). Jobbade i alla fall på bra under passet. Som vanligt träning på övergångar, galoppfattningar och galopparbete.

T kom en sväng för att lämna över min videokamera som han haft några dagar, med sig hade han Lexi som blev väldigt lycklig över att se sin matte. Matte blev också glad över att få träffa sin vovve :-).

Var på väg hemåt vid 20.15 och när jag kom hemåt så kunde jag faktiskt få upp sån fart på bil och trailer att det gick att komma upp för min backe. Fick en liten sladd på bilen i backen, men de gick bra och jag kom upp utan problem.

Vi 21-snåret var jag klar i stallet. Hästen omhändertagen och kvällsmaten serverad. Hade dock svårt att ta mig in i huset eftersom det var en otroligt vacker fullmåne - helt magiskt är det ute :-)

Till sist så var jag och Lillan kalla och frös. Förpassade oss därför snabbt in i huset och soffan :-). Har slösurfat och fått i mig lite glögg för att få upp värmen. Det är nu dags att släcka förpassa sig till sängen så mycket mer än så här kommer inte att hända idag.

Det var alltså allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0