2/7 Lördag - en lugn dag...

Det blev rejäl sovmorgon idag. Fastnade framför TV:n i går kväll och km i säng sent. Sov som en klubbad oxe fram till 10.30!!!

När jag väl kvicknat till liv och tagit mig ur sängen så tog jag det tämligen lugnt. Varm och kvalmigt var det så jag orkade inte vara ute. Istället blev det frukost framför TV.n och uppkrupen i soffan.

Till sist så tog jag i alla fall tag i livet och fixade iordning mig själv. Var lite seg för jag hade lite ont i huvudet. Tror inte det är min neuralgi somkrånglar, slutade med medicinen för drygt en vecka sedan och har mått toppen. Förhoppningsvis är skovet med neuralgin över för den här gången. Huvudvärken idag tror jag mer beror på det otroligt tryckande vädret - skulle vara skönt med en omgång åska...

Jag har i alla fall gjort lite nytta idag. Röjde upp i köket och satte igång diskmaskinen. Även tvättmaskinen fylldes med smutstvätt och kördes igång. Golven fick sig en omgång med moppen och så fixade jag rent alla kattlådorna.

När jag var klar med uppröjning av huset så bestämde jag mig för att baka en jordgubbspaj eftersom jag hade gått om jordgubbar :-). Under tiden som den var i ugnen så var det dags för mig att käka lite lunch. Så jag gjorde iordning en sallad och precis när jag skulle sätt amig och käka så kom T.  Han undrade ifall jag ville hänga med till Marieberg en sväng och det kunde jag väl. Behövde i alla fall göra ett besök vid Hööks ;-). Bara att slänga i sig lunchen och när jordgubbspajen var klar så åkte vi iväg till Marieberg.

Det blev först ett stopp vid Hööks där jag shoppade Nylanders hästkräm, det är för Biancas kliande svans, ett par svarta boots till Oktawia, en påse hästgodis och ett par nya grimskaft. Oktawia har lyckats rycka sönder alla grimskaft jag hade....

Vi åkte sedan vidare till Rusta där jag letade efter väggar till mitt partytält, men där fanns inga. Sedan ville T åkte till Elgiganten så det gjorde vi. Självklart så hittade han en pryl där på rean. En sån där bryggare som man använder kapslar till. Den var nedsatt med 900 kr och eftersom han varit sugen ett tag på en sån mackapär slog han till.

Min shopping för idag:



Innan vi sedan åkte hemåt igen så blev det en sväng in på coop för att shoppa lite mat. Vi var nu hungriga så med oss hem hade vid nygrillad fläskfilé och potatissaldad, vilket vi käkade på en gång och  som smakade mums.

Som avslutning så invigde vi T's nya kaffemaskin och käkade jordgubbspaj med vaniljsås - en bra avslutning på en måltid. Mätta blev vi i alla fall och efter att ha smält maten en stund så blev jag dock lite rastlös och jag fick fart på T ett tag och vi spelade badminton en stund. Det var fortfarande varmt ute så det blev ett svettigt pass, men roligt :-). Kommer nog ha träningsvärk i morgon ;-).

Innan T och Lexi skulle fara vidare till lägenheten så hjälpte han mig med att hålla i hästarna så jag kunde smörja in dem ordentligt med tjärsalva och Nylanders hästkräm. De blev också ordentligt sprayade med insektsmedel och förhoppningsvis så hjälper det mot värsta bromsattackerna i alla fall.

När T och Lexe sedan åkt, så tog jag en runda i trädgården och drog lite ogräs i rabatterna innan jag förpassade mig till soffan och TV. Passade på att utöva lite nagelvård på händer och fossingar under tiden som jag kollade på en gammal Bondfilm. Och mycket mer än så här kommer inte hända idag.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0