14/6 Tisdag - lite spännande...

Idag har jag haft en lite spännande dag. Har biståt IT-enheten med att hålla i en videokonferens. Var på jobbet tidigt för att tjecka av att min inbjudan till motparten, som var iväg på en konferens, skulle funka OK. Testade igår med hjälp av en arbetskamrat och jag hade hunnit få koll på hur tekniken funkade och hur jag skulle koppla in konferenstelefon osv.

Vid 10.30 skulle videokonferensen köra igång och den första presentatören hann väl typ säga "hej till publiken" - då gick brandlarmet!!!! Trodde inte det var sant!!! Det var bara att förklara läget för personerna i andra änden och 70 pers där asgarvade. Vi var ju tvungen att lämna byggnaden och stå ute i en kvart tills vi fick klartecken att gå in igen.

Så vi kom igång sent om sider och trots att det var lite strul med att jag bara har en USB-port på min bärbara dator - som då var upptagen av videokameran - så funkade det  bra. Fick spara presentatörernas filer på min hårddisk och dela den istället.

Det var 3 st som höll en presentation över sin verksamhet vida denna videoöverföring och vi var klara vid 11.30. Skönt att det avlöpte utan några större tekniska  missar - bortsett från brandöveningen då ;-)

Em var lite lugnare och jag slutade lite tidigare idag. Behövde vara hemma vid 16-snåret för att plocka in pållarna. Idag var det nämligen dags för hovisbesök. Kom hem i tid, in med pållarna och Oktawia blev drogad. In i huset och hann fixa Oriflamebeställningen och få i mig nåt att äta - fick bli frukt.

Hovis kom på utsatt tid och pållan var lagom drogad. Skoninen funkade bra och Bianca blev verkad.

T kom ungefär när hovis var klar. Vi började med att gå en runda i sommarhagen för att leta reda på Oktawias grimma. För den hade hon nämligen plockat av sig. Jag hade också upptäckt att Bianca fått skavsår på näsan av munkorgen... skit också. Så det fick bli vinterhagen utan gräs och så hö vid utsläppet. Måste antagligen köpa en storlek större...

T och jag fixade sedan klart runt gödselhögen. Tog bort mina bräder som jag använder för att komma upp med skottkärran på gödselhögen och så tog vi bort en pressening. Så nu är det fritt fram för bonden att hämta gödselhögen.

T åkte sedan tillbaka till lägenheten och jag såg till att få i mig lite mat. Mycket mer kommer inte bli gjort idag. Ska kolla på Dr House och sedan är det sängen som väntar...

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0