24/6 Fredag - Midsommarafton

Och så var det dags för höjpunkten för sommaren ;-). Midsommarafton... sov som en klubbad oxe till kl 10 :-O och vaknade upp till en gråmulen dag och 14 plusgrader ute. Typiskt midsommar väder med andra ord ;-).

På fm så plockade jag iordning lite i huset och fixade med lite tvätt. T kom sedan fram på em och det var dags för att fira lite midsommar.

Efter att ha kollat annonserna i lokalblaskan och övervägt vilka alternativ det fanns att tillgå, så blev det att vi åkte upp till Garphyttans folkets park för att fira traditionellt midsommarfirande.

Parken öppnade kl 14.30 och vi började med en fika, köpte lite lotter (som jag inte vann nåt på) och lyssnade på lite musik.

Till sist så blev det dags för få midsommarstången på plats och det var dansuppvisning av Knuttisgänget från Örebro.

Midsommarstång snart på plats...



Och så dansuppvisning av olika typer av gammeldans.



Efter dansuppvisningen så blev det dags för barnens dans och "små grodorna"  - där går gränsen för in del ;-)

Var hemma igen strax efter 17-snåret och nu var det i allra högsta grad dags för lite mat. Under tiden som potatisen kokade så fick jag hjälp av T att sätta upp mitt partytält. Kanske inte det snyggaste - men står emot ifall det börjar regna ;-)

Till sist så var all mat färdig och det var dags att äta :-)



Dagen till ära fick det bli lite roséfin för min del "Hidden rock" - smakade bra :-). Fram på kvällningen var det lite småkyligt och det blev strumpor på och fleece tröja - traditionellt midsommarväder alltså :-).

Avslutade kvällen med att kolla på filmen Day and knight - en lugn kväll med andra ord.

Och detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0