28/6 Tisdag - Värmeslag!

Om det var varmt igår, så var det ingenting emot hur det har varit idag!!! När jag kom upp på mitt kontor i morse så stod luften helt still och det var knallvarmt. Trots att jag satt still på en stol så svettades jag... för att inte tala om att hjärnverksamheten kraftigt går ner i dylik värme.

Efter jobbet så blev det en tur till min frissa. Som tur var så hade hon svalt och skönt inne i sin salong. Besöket tog några timmar och jag kom ut därifrån med ny färg och ny frisyr :-).

Det blev ett snabbt besök in på ica också innan jag åkte hem i en knallhet bil.

Väl hemma så blev det a-fil och müsli till middag, med efterföljande jordgubbar som efterrätt. Det var för varmt för att äta varmt mat.

Resten av kvällen har jag sedan tillbringat med att fixa räkningar, sortera undan papper, fixa disk och tvätt och lite annat småpyssle hemma. Tog in pållarna strax efter kl 19 pga miljoner med bromsar, så de fick stå inne och vila tills det att M1 och P kom vid 20-snåret. Det fick idag bli en uteritt för Oktawia. Jag hade ritat en snygg liten "karta" över sträcken för Höckerkullarundan så de skulle hitta :-). P var kartläsare och följde med på min cykel ;-).

Själv passade jag på att borsta lite på Bianca och så fick hon tränset på sig och det blev en liten promenad runt på gården som träning. Men varken jag eller Bianca var direkt på hugget i värmen och snart så var hon åter i sin box. Jag passade på att fixa vattnet i hagen och la ut kvällshöt så allt blev klart tills det att Pållan och Co skulle vara tillbaka. Rundan de skulle ta är 9 km lång så det tar en stund att ta sig runt.

Jag själv förpassade mig in till TV:n och slökollade lite på Morden  i midsomer tills ekipaget var hemma igen.

Vid 22-snåret var de tillbaka och det hade gått bra. Oktawia fick sedan stå kvar inne och käka upp sin havre. Så nu ska jag kolla klart på Morden i midsomer, släpper sedan ut pållarna igen. Lite behagligare börjar det bli ute  nu så förhoppningsvis kan man sova i natt utan att få värmelsag ;-)

Så detta var allt för idag ;-)

/Lizzie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0