3/6 Fredag - Sommardag

Vaknade upp till en underbar sommardag! Sol och ingen blåst! Och semester - kan inte bli bättre :-D.

Efter att ha fått i mig frukost så tog jag mig sakteliga ut till stallet och fixade mockningen. Behövde fyllas på spån också, och vattnet fylldes på i hästhagen. När jag var klar så hade det blivit dags för lunchs så jag gjord iordning makrillsmackor och smaskade i mig.

I övrigt så var tanken att jag ska ta det lugn denna helg för att vila upp mig lite. Alltså släpade jag ut min solsäng, fixade iordning en mugg kaffe och så ut med en bok i högsta hugg.

Jag hann inte mer än lägga mig i solsängen och njuta av sommarvädret när T dök upp. Dock klarade han sig själv ;-). Han satte sig en stund innan han tog itu med det han tänkt göra. Nämligen byta spindelleden på min gamla volvo. Så under några timmar slet han med att först leta rätt på verktyg, hissa upp bilen och så försöka få loss den gamla spindelleden. Det slutade med att verktyget gick sönder....

Så slut med friden ;-). For snabbt in till Biltema för att köpa nytt verktyg och samtidigt så passade jag på att shoppa mat på Willys. Hem igen och under tiden som T fixade klart med spindelleden så kokade jag potatis och fixade sallad. Till detta käkade T en grillskiva och jag en grillad chorizokorv (Viktväktarnas). Lagom när jag käkat klart så kom M1 och P. Planen för Oktawia idag var en tur till ÖFK. Så under tiden som M1 fixade iordning pållan, bytte jag till lämpligare klädsel och såg till att bilen, som nu var klar, hamnade framför trailern. Vid 19.30-snåret så for vi sedan in till ridhuset.

Idag stod det hoppning på schemat för pållan. Så under tiden som M1 värmde upp Oktawia, byggde jag och P upp en liten serie. Lillan var med och tyckte det var livat vättre att få springa med mig ute i managen. Oktawia skötte sig bra idag, även om hon var lite märkt av värmen som vart under dagen. Dock hoppade hon bra och verkade som vanligt tycka det var lattjo lajbans :-).

Var hemma igen runt 21-snåret. Oktawia var lite svettig så hon blev avsvampad och så in i boxen. Plockade undan alla prylar och mockade ur trailern. Märkligt att det alltid ska bajas i trailern ;-). Avslutade pysslet med att kvällsmata pållarna och så var det klart för kvällen.

Så resten av kvällen tillbringade jag i soffan för att titta på Tyst Vittne på TV4+.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0