7/6 Tisdag - Arbetsdag....

Då var det åter tillbaka till verkligen och fullt ös på jobbet. Eftesom jag visste att jag skulle sluta sent pga ett möte så kunde jag börja lite senare. Så innan jag åkte till jobbet så passade jag på att mocka hästarnas boxar innan jag åkte till jobbet.

Resten av dagen försvann i full fart och under tiden höll jag på att smälla av pga värmeslag. Det var oerhört tryckande och man bara längtade efter ett åskoväder. Det kom - när det var dags att åka hemfrån jobbet.

Var hemma vid 18-snåret och då hade den värsta åskan gett sig. Fortfarande kvalmigt var det trots åskan. Idag var planen att M1 skulle komma vid 19.30-snåret och så skulle vi ge oss ut på en uteritt. Jag på cykel och M1 på Otkawia och så skulle jag visa lite nya ridvägar. Men den planen gick om intet. Ungefär lagomt som M1 kom så började det mullra igen. Det var först svårt att höra ifall det var skjutövningar i Kilsbergen som mullrade eller ifall det var åskan. Så vi tog in hästarna och M1 började borsta på Oktawia. Men till sist så rådde det ingen tvekan - det var åskan som mullrade och det drog rakt över oss och det blixtrade och mullrade omvartannat. Så vi satt i stallet och snackade i 1,5 timme, men åskan gav sig inte.

Det var bara att inse att det inte skulle bli någon uteritt om vi inte skulle ge oss av mitt i natten och det hade vi ingen lust med ;-).

Pållarna fick mat strax efter kl 21 och jag gick in i huset och väntade ett tag tills det kändes som om åskan var så pass långt borta så jag vågade sätta igång datorn och internet.

Tröstade mig med att jag i alla fall har fantastiska krukväxten som blommar :-)

Denna oranga blomma som jag inte har en aning om vad den heter...





Jag har också 2 stycken orkidéer som blommar - de blommar helt fantastiskt!



Nu ska jag i alla fall förpassa mig till sängen så jag orkar med morgondagen - då är det fullt ös igen :-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0