14/3 Måndag - Ny vecka...

Så då var det måndag och ny vecka igen. Mitten av mars redan - inte klokt var fort tiden går :-O. På jobbet var det fullt ös hela dagen. Avslutade em med att vara sekreterare på ett 3 timmar långt möte. Var lite trött efteråt. Så när jag kom hem var jag tvungen att pausa en stund innan jag tog itu med stallsysslorna. Även idag hade jag stora problem att komma upp med bilen till gårdsplan. Vägen är helt bottenlös och bilen slirade runt rätt bra. Ringde och pratad med T och han kunde erbjuda sin Honda under kvällen så jag skulle kunna åka in till ridhuset med pållan och komma hem säkert med häst och trailer.

Så vid 18-snåret tog jag i alla fall itu med stallet. M1 och P kom strax efter 18.30-snåret och då hade jag hunnit mocka, fixa höpåsarna och fyllt på vatten till pållarna. T kom också vid 18.30-snåret och vi fixade på trailern på rätt plats. Pållan blev iordninggjord för lite dressyrtrimning och när allt var klart  - full fart in till ÖFK.

T och jag gick en promenad med Lillan under tiden som M1 värmde upp. Det började frysa på nu framåt kvällningen = is på vägen och snorhalt. Lillan brydde sig föga utan pinnande på som vanligt :-).

Hann i alla fall se hur min pålla skötte sig och idag var hon riktigt duktig. M1 tränade på att korta upp henne lite och så låta henne länga ut sig. Det syntes att Otkawia tyckte det var jobbigt men kämpade på jättebra, även om hon mycket hellre ville ha sina bogar och bakben någon annanstans ;-). Insåg också att min pålla börjar anta skepnade av en riktigt dressyrhäst mer och mer. Himla tur att jag lyckats få tag på en så himla duktig medryttare så det blir ordning och reda på pållans utbildning :-D.

Vid 20.30 var ridpasset avklarat och en nöjd pålla klev snällt in i trailern och färden hemåt kunde påbörjas.

T åkte hemåt så fort hästen stod i stallet och trailern var avhakad. Jag tog hand om pållan och när jag var klar med allt fick pållarna sin kvällsmat och jag själv kunde förpassa mig in till soffan och CSI NY. Mycket mer än så här kommer inte hända ikväll. När CSI är slut så blir det sängen för ikväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0