24/3 Torsdag - Trött...

Fullt ös på jobbet idag. I morgon ska jag ha semester och det var lite jobb som behövde göras klart innan jag kunde gå hem idag. Blev så att jag kom sent iväg från jobbet, lätt stressad och tämligen trött i mössan. Jag åkte bil idag till jobbet eftersom jag behövde få hem lite djurmat. Därför blev det en tur till Granngården efter jobbet. Kattmat, lucernpellets och betfor hamnade i vagnen. På väg till kassan så hittade jag lite andra små roliga saker... De hade piss-off på kampanjpris,  och eftersom jag har problem med att Tussan revirmarkerar, hamnade den flaskan i min vagn. Även en påse hästgodis inhandlades. Lite mutor till pållarna behövs ;-). Av en slump så såg jag också att det fanns snygga skinnchaps från MH. Jag har rätt tjocka vader och brukar få måttbeställa dylika saker. Tittade på XL-modellen och provade - passade faktiskt!! Ett par kvar... hamnade snabbt i min vagn. Ska bli så skönt att slippa rida i mina otympliga vinterstövlar!

Lite shopping måste man ju ha för sig :-)



Innan jag åkte hem så stannade jag till vid Apoteket och shoppade allergimedicin - nu behövs det nu. Lite mjölk inhandlades också i Ica-affären och så full fart hemåt. Trött, så jag knappt hängde ihop, var jag när jag väl kom hem.

Pausade en stund och käkade lite käk. Hade kontakt med min ET och har bokat in en tid för genomgång av pållan i slutet av april. Det ska bli trevligt att träffa ET igen - det var ett tag sedan sist.

Tog tag i stallet. Att skynda på fanns inte med på kartan. Kroppens liksom inte löd. Hm undrar om det är den stora vårtröttheten som är på väg nu. Brukar ju bli sjukt trött när det är dags för våren att komma... Så det blev mockning i lugn takt, sedan upp på höloftet för att slänga ner mera hö, fixade klart med pållarnas mat.

Motionen för pållans del fick idag bli lite lätt longering en stund. Matte var trött och hade ont i huvudet. Inte bra utgångslänge för en tripp in till ridhuset. Pållan skötte sig bra i alla fall.

Kl 21 var jag klar med allt i stallet och parkerad i soffan för att kolla på Criminal minds.Får se ifall jag okar kolla på Suspect behavior som börjar kl 22. Fast troligtvis har jag vid det laget somnat i soffan ;-).

Roligare än så blev det inte idag...

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0