26/3 Lördag - Nordiska mässan

Idag klev jag upp samma tid som när jag ska till jobbet. Alltså ingen sovmorgon alls. Kl 07.05 styrde jag kosan in till stan och 7.30 satt jag på en buss som avgick till Nordiska trädgårsmässan i Älvsjö :-D. Resekamrat var MK och vi hade en mycket trevlig dag där vi vandrade om kring  bland hur mycket folk som helst ;-). Hittade lite roliga saker som fick följa med hem.

Det jag önskade att jag hade haft råd och plats med var detta badkar som vi fick syn på. Hur snyggt som helst :-)



För övrigt var det en hel del installationer så man fick lite inspiration.




1700-talskläderna var ursnygga, men kanske inte vad man sätter på sig precis ;-)



Som sagt! Mycket folk var det...




Kl 17 gick bussen hem till stan igen. T har varit hund och hästvakt idag, så jag behövde inte oroa mig för mina små djur. Hann bara sätta mig på bussen så somnade jag och sov en timme - det var skönt.

Vi var tillbaka i stan igen kl 19.30. Jag skjutsade hem MK och så var jag själv hemma kl 20. Kunde alltså lösa av T så han kunde åka till lägenheten. Jag satte fart ut till stallet. T hade fixat allt utom mockningen och höpåsarna. Så jag fixade det och pållarna fick komma in. Serverade pållarna kvällsmaten och gick sedan in för att kollade igenom mina inköp för dagen.




7 små plantor lavendel, 3 små plantor chocklad, en sekatör för klena händer, 3 st taklökar, en tidning inkl irislökar och två lådor för att odla champinjoner. Är nöjd med mina inköp :-)

Däckade sedan i soffan, totalt slut!

Så det var allt för idag!!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0