3/3 Torsdag - Trött...

I morse var jag dödens trött och eftersom jag har flextid så snoozade jag en stund och bestämde mig för att ta buss senare än den jag brukade ta. Det är upptrappningen av medicinen som jag blir trött av...kkommer väl vända när kroppen vant sig igen. Hade i alla fall inte ont i huvudet när jag vaknade - alltid nåt ;-).

Kom i alla fall iordning så småningom och fick ut pållarna och så iväg till bussen. Ingsåg att jag skulle missa 7:19-bussen, men eftersom det går en kl 7:37 brydde jag mig inte om att stressa. Kom iväg till busshållplatsen i god tid till 7:37-bussen... väntade och väntade... ingen buss... bussen därefter ska gå kl 7:53.... men den bussen kom inte heller. Vid det här laget var jag lagom irriterad, och även om det inte var så himla kallt så var det småruggigt och jag började frysa om fötterna... När klockan var 8:10 var jag förbannad!!! Och bussen som ska gå 8:12 verkade lysa med sin frånvaro... Hade det varit snöstorm eller snorhalt så hade jag haft full förståelse för att bussen varit sen, men det var plusgrader och knappast dåligt väder. Ringde T och han var beredd på att åka ut och hämta mig, ringde jobbet och förklarade läget och när jag pratade med min arbetskamrat så kom då en proppfull länsbuss - kl 8:15!!! Jag frågade bussschauffören vart tidigare bussar tagit vägen och han sa att det var en buss som var trasig, och att han hade varit tvungen att stanna vid varje hållplats för att ta upp folk!!! OCH!!! Det är väl hans jobb i alla fall - eller?!

Så jag var på jobbet bra mycket senare än vad jag hade tänkt mig - kom dit lagom till fikat ungefär. Hade ett möte inbokat med coachen för vårt städbolag som jag missat - som tur var kunde hon ta en annan våning innan mig, och jag hade hunnit till jobbet och få i mig lite kaffe när hon gjode ett nytt försök med att träffa mig ;-).

Resten av dagen flöt på hyfsat utan större problem. Eftersom jag var så himla sen och behövde jobba in den tiden idag så var T snäll och skjutsade hem mig. Går inte så bra med bussar om jag behöver jobba över så det var jättebra att jag kunde jobba till 17 och så få skjuts - var alltså hemma i vettig tid ändå.

Dessa väntetider är ju nackdelen med att åka buss. Trots att jag bor på landet så går det fortarare för mig att cykla till jobbet än att åka buss! Nu vill jag alltså ha vår så jag kan komma igång med cyklingen ToR till jobbet - behöver motionen också ;-).

Väl hemma blev det lite fil och müsli, sedan full fart ut till stallet. Hann få klart med mockning, vatten och matfix tills det att M1 och P kom. Pållan blev som vanligt iordninggjord för en tur in till ÖFK och vid 19-snåret for vi iväg. T och Lexi åkte hem till lägenheten.

Färden till ÖFK gick bra. Pållan är ju bra att köra med och nu är hon ju tämligen van. Så skönt att hon snällt kliver in i trälådan :-D

Väl framme så tog jag och Lillan en liten promis under tiden som M1 och pållan värmde upp. Lillan tyckte promenaden var trevlig och blev snabbt uttråkad när vi kom tillbaka i ridhuset. Jag försökte muntra upp henne med lite frolic mellan varven - men det nöjde sig inte Lillan med i längden. Idag så "gnorfade" hon typ hela tiden *suck*. Som tur var så var det full rulle i ridhuset. En ridskolelektion, 5-6 ekipage privatryttare i privatdelen av ridhuset så det var lite rörigt mellan varven och alltså rätt hög ljudnivå - tror inte någon av ryttarna hörde Lillans gnällande, utan det var jag som blev irriterad...

Oktawia skötte sig i alla fall alldeles strålande idag. Det var en positiv svart dam som M1 styrde runt med i ridhuset. Pållan brydde sig inte ett dugg om vare sig privathästarna eller ridskoleponny, vilka hade lite farligt hög fart mellan varven då de hade hoppövning på schemat. Det såg inte ut som om M1 behövde driva lika mycket som vanligt, och pållan såg avslappnad ut - jag kallade det att hon såg "fluffig" ut när de styrde runt i ridhuset *fniss*. Man måste nog ha sett ekipaget för att förstå vad jag menade - men damen var positivt inställd och var spänstigare idag - förklarar kanske bättre vad det är jag försöker beskriva ;-). Nästan som om hon trivdes alldeles utmärkt med att det var rörigt i ridhuset och hästar överallt ;-).

Var i alla fall hemma igen vid 20.30-snåret och pållan blev omhändertagen. Passade på att massera damen lite när jag ändå var hemma i vettig tid. Pållan tyckte massagen var skön :-). Sedan var det kvällsmaten som vankades. Jag plockade undan alla prylar, mockade ur trialer och så var jag klar med allt för kvällen.

Resten av kvällen tillbringade jag framför TV och så lite slösurf på datorn. Nu väntar jag på lite vädernyheter på TV:n och sedan blir det sängen. Förhoppningsvis är jag piggare i morgon :-).

Blir alltså inte roligare än då här idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0