27/5 Fredag - Arbetsveckan slut...

Så var denna arbetveckan till ända. Försvann i ett nafs som vanligt. Denna dag börjde med att jag INTE åkte till jobbet, utan istället så hade jag en tid på Bilprovningen kl 8.00 - dags att besiktiga gamla Gurkan (bilen alltså). Besöket på Bilprovningen tog 30 minuter och gick bra med tanke på att jag har en 20 år gammal bil. Det var höger ytter spindelled som var glapp, och så höger baklyse där reflexerna var för dåliga. I övrigt så var gamla Gurkan i väldigt bra skick. Borde han vara med tanke på hur renoverad bilen blev för 1 år sedan.... ;-). Så nöjd och glad åkte jag sedan till jobbet.

Arbetsdagen gick i långsamt tempo, var riktigt fredagstrött idag. Kändes som om hjärnan hade tagit semester. Släpade mig hemåt vid 16.30-snåret och fixade mat det första jag gjorde när jag kom hem. En viktväktarsoppa och ett par smörgåsar, smakade bra. Gick sedan igenom hur mycket mat jag pillat i mig idag och jag har lyckats hålla mig inom min "matbudget" 30 st propoints.

Efter maten satte jag fart och fixade stallet. M1 och P skulle komma tidigare idag och de dök upp strax innan kl 18 och snart var pållan fixad och vi styrde kosan till ÖFK. M1 dressyrtrimmade Oktawia idag och det gick riktig bra. Oktawia var riktig samarbetsvillig och är hon på samma humör framöver så kommer hon sköta sig bra på nästa tävling :-).

Jag var hemma igen vid 20-snåret. Tidigare än annars, men pållarna fick stå kvar inne, tilldelade lite hö att tugga på. Nrä jag var klar med allt i stallet och alla prylar undanplockade så var det jag som parkerade mig i soffan för att kolla på Criminal minds. Behöver också hålla mig vaken ett tag till - pållarna ska ju få sin kvällsmat när criminal minds är slut ;-).

Så - detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0