4/5 Onsdag - Fortfarande full rulle...

Även denna dag har haft högt tempo. På fm var jag på min gamla arbetsplats ute på Aspholmen och jobbade. Behövde bara visa mig där så var det fullt ös - medvetslös. Fast det är ju kul att är behövd ;-). Uppenbarligen behövs det att jag åker dit emellanåt - trots att vi har all teknik som behövs för att kunna jobba utan att sitta i samma lokaler...

Efter lunchen så var det ett litet möte inbokat och resten av em försvann också i ett rasande tempo. Innan jag åkte hemåt så stannade jag vid affären och shoppade med lite fikabröd. Muta till T som skulle hjälpa mig att få trailern på rätt ställe ;-)

Var hemma strax efter kl 17 och då hade T redan fixat klart min trailer så den stod snyggt parkerad på rätt ställe. Han har också fixat fram en större planka - modell tjock - för att förhindra att trailern rullar ner i örtagården igen. Hoppas det funkar ;-)

Efter att vi fikat så åkte T och Lexi till lägenheten. Jag tog itu med stallet och hann fixa klart allt med mockning, vatten och maten tills det att P och M1 kom vid 19-snåret. Pållan blev snabbt iordninggjord för en tur in till ÖFK. Ytterligare dressyrtrimning stod det på schemat idag. Även idag så hade jag ställt trailern rätt nära stallet - inget tjafs idag utan pållan klev på direkt.

Själva ridpasset skedde i ponnypaddocken eftersom alla ridhuset är upptagna av ridskolan onsdagkvällar. Nu är det ju ljust på kvällarna så det funkar att vara ute. Kallt var det, men uppehåll i alla fall. M1 tränade på det galopp-program som ingår i LB:1. Pållan var idag lite lagom istadig, hade hela tiden åsikter om VAD och skulle göra och NÄR. Dessutom någon typ av ål inopererad i kroppen för dagen. Skjuta in rumpan i galoppen är ju favoriten, eller galoppera på snedden när det ska vara rakt ;-). Det går ju att korrigera damen, men man får ingenting gratis liksom ;-). M1 var jätteduktig!

Lastningen för hemfärd funkade alldeles utmärkt och jag var hemma stax efter kl 21 - och det var fortfarande ljust ute! Så skönt!

Väl hemma så blev pållan, som vanligt, om händertagen och alla prylar plockades undan. Kvällsmaten serverades till pållarna och jag förpassade mig in i huset. Lillan var mycket nöjd över att få inta soffan ;-).

Jag avslutade kvällen med att kollade lite på TV, och lite slösurfning. Nu är det dags att inta sängläge för att orka med morgondagen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0