18/11 Fredag - kurs...

Har idag haft en mycket intensiv dag på jobbet. Givande och roligt - men jag var jättetrött när det var dags att fara hemåt. Ut i det novembergråa vädret och iväg till Willys för att trängas med halva stan ;-). Men jag var bara tvungen att få hem lite hundmat, kattsand och kylskåpsvaror till mig själv. Hade i alla fall tur att komma i en hyfsad snabb kassa så jag var rätt fort klar med mitt handlande.

Efter willysbesöket var det hemåt i full fart. Dock inte tid för någon vila, hade kurs inplanerad. Alltså i med lite mat och så full fart ut till stallet för att fixa klart allt. Pållans motion var redan avklarad, M1 var här på dagen och red ut en sväng på damen. Alltså stallfixet kvar. Tog nästan en timme att göra klart allt och när jag var klar så var det bara in i huset för att byta kläder igen. Under tiden som jag fixade stallet så hade T kommit för att vara hundvakt. Lilla kan ju inte följa med på kursen direkt.

Vid 18.30 var jag klar för avfärd till stan och det var dags för en kursomgång kamraterna i kursen "Fotografisk fredag" på Medborgarskolan. Idag så fick bedöma bilder. En fotoklubb hade lämnat in bilder för bedömning till sitt KM och bildbedömning är jättekul. Hade alltså en himla trevlig kväll med diskussioner och glada skratt. En bra avslutning på veckan med andra ord.

Var hemma igen vid 21.30-snåret och det hade börja blåsa under kvällen. Så när jag gick ut i stallet för att ta in pållarna, så hann jag knappt öppna dörren innan 2 kusar rusade in i stallet. De hade ingen lust att vara kvar ute, om man säger så.

Pållarna fick sin kvällsmat och stallet släcktes. Jag själv förpassade mig in i huset och Tyst vittne på 7.an får avsluta denna kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0