25/11 Fredag - Lite shopping...

Min plan för em var att flexa ut vid 15.30 för att hinna åka iväg och shoppa lite innan det var dags att fara hemåt. Tyvärr så visade det sig att den planen inte gick ihop. Det körde helt enkelt ihop sig på jobbet och det var bara att gilla läget. Vid 16.30 kom jag iväg i alla fall, men jag insåg att det inte var någon idé att stressa - schemat hade spruckit för länge sedan. Först  for jag i alla fall iväg till Granngården och shoppade kattmat. När det besöket var avklarat så fick det bli ICA Maxi för att fylla på med lite mat till mig själv. Om man säger säg här... jag var inte ensam på Maxi.... halva stan var här. Som tur var så behövde jag inte köa  så himla länge i alla fall. In med varorna i bilen och så iväg. Inte riktigt dags att åka hemåt ännu. Först var jag tvungen att åka iväg till skräddaren och hämta Horsewaretäcket jag lämnade in i onsdags. Så full fart iväg och kom infarande 5 minuter innan stängningsdags. Det var ett av bogspännena som hade gått sönder, det var utbytt och såg bra ut. Skönt att få det täcket fixat. Inte för att det är så himla kallt ute ännu, men snö och kylan kan ju slå tillnär som helst...

När täcket var avhämtat så var det i alla fall full fart hemåt. Väl hemma så packades maten in på sin plats, käkade lite snabbt och så på med stallkläderna. Det blåste rejält ute, men det var inte kallt. Behövde inte ens ha vantar på mig när jag fixade mockningen. Utförde mina stallsysslor i lugn och ro, vilket var skönt efter en hektisk dag på jobbet. Var klar i stallet vid 19.30 och Oktawia fick hagvila idag. Jag hade dock lite pyssel kvar att göra för kvällen.

Eftersom T och Lexi hade kommit så fick jag hjälp av T med att plocka fram adventsstjärnor och adventsljusstakarna från vindsgarderoben. Efter ytterligare någon timme så var alla stjärnorna upphängda och ljusstakarna på plats i fönstrena. Fick byta ut glödlampor i stjärnorna, men för övrigt så funkade allt som det skulle.

Kvällen avslutades sedan med glögg, pepparkakor och grönmögelost *mums* under tiden som vi kollade på Shanghai noon 2. 



Filmtittande får alltså avsluta denna arbetsveckan, så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0