26/11 Lördag -

Dagen började med sol, men blåsigt soligt. Storm är ju på väg så blåsandet lär ju bli värre.

På fm idag så blev det ett besök till Mariebergs gallerie. Jag följde med T som smakråd. På tisdag kväll ska vi iväg på litet kalas och han behövde shoppa kläder. Så vi vandrade runt bland klädbutikerna tills han på Kappahl hittade en svart pullover och en svart tunnare tröja att ha under. Han vill ju absolut inte ha skjorta eller kavaj, men överdelarna han nu shoppade passar till de svarta jeansen han ska ha på sig. När vi var klara med klädinköpen så for vi iväg till Bauhaus för jag skulle ha med mig en adventsgran hem. Efter lite väljande så hittade jag en gran som fick följa med hem. Jag var klar med shoppandet, men innan vi åkte hem med granen så blev det ett besök vid Café Garden och käkade lunch.

Var hemma igen strax efter 13-snåret och då tog jag itu med stallfixet. Skönt att få mocka i dagsljus för en gång skull ;-). När jag var klar med stallfixet så fick jag hjälp av T att göra iordning min adventsgran. Som vanligt tog det en stund innan verktyg hittats ;-). Men till sist var granen på plats och så även belysningen. Alltså är nu all adventsbelysning på plats, men det är flera plusgrader ute så mer stämning kommer det inte att bli ;-)



När pysslet med granen var avklarat så blev det kaffe och pepparkakor - smakade bra :-). När vi fikat klart så var klocken 16 och det var becksvart ute. M1 och P hade kommit och pållan fixades iordning för ett besök till ridhuset. Under tiden som pållan blev borstad  så for jag iväg lite snabbt till kyrkan och tände ljus på gravarna. Kom hem igen lagom tills det att Oktawia var klar för att kliva ombord i trailern.

T följde med till ÖFK, men tog promis med vovvarna under tiden som vi övriga roade oss i ridhus. Idag blev 2 hinder uppställda i en serie, efter att hoppat serien så gick övningen ut på att göra en liten volt på väg tilllbaka utmed långsidan...

Skutta över två små hinder tyckte inte pållan var så himla märkvärdigt....




Men den efterföljande volten tyckte hon var lite jobbig ;-)



Efter det lilla hoppasset var det full fart hemåt med pållan. Det blåste nu rejält så det kändes i bil och trailern under hemfärden. Så jag pysslat klart med pållan så fick både Oktawia och Bianca stå kvar inne i stallet. På vägen hem från ridhuset så började det regna och det var ett riktigt otäckt väder ute. Pållan fick hö att tugga på och verkade nöjda med att få vara kvar i stallet.

När jag var klar i stallet och var på väg in i huset så dök T och Lexi upp. De ville andas ytterligare lite lantluft ;-). Jag plockade undan lite inne, var tvungen att plocka fram min microfibermopp och sopa upp grus och hår från golvet. Båda hundarna fäller rejält och det låg små hundvalpar i hörnen ;-). Vid 20-snåret var jag klar och resten av kvällen tillbringades i soffan och kollade på TV. Bortsett från ett besök i stallet vid 21.30-snåret för att kvällsmata pållarna - men det var sista gången jag stoppade ut näsan utanför dörren för ikväll ;-).

Så detta var allt för ikväll.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0