13/10 Torsdag - Ridhuset...


En vacker höstdag har det varit idag, men lite kyligt. Känns att det är dags att sätta i fodret i vinterjackan ;-).

Blev sen ifrån jobbet idag och var lite lätt stressad när jag kom hem. M1 var inbokad till kl 19 och jag var hemma vid 18. Så det var bara att snabbt slänga i sig lite käk, dra på sig stallkläderna och sätta fart.

Hann mocka, fixa hästmat, vatten och ta in pållarna till kl 19. Full fart ut till bilen och var i full gång med att haka på trailern när M1 och P dök upp. Pållan blev snart iordninggjord för ett besök till ridhuset och så in med pållan i trailern och vi for iväg.

Pållan tyckte det var lite jobbigt idag. Underlaget var ordentligt vattnat, lite för mycket på sina stället så det var lite klaffsigt - det tyckte pållan inte var så trevligt. För övrigt så jobbade Oktawia på bra, även om hon tyckte det lbev lite väl jobbigt mellan varven.

Efter ridpasset så var det en trött liten häst som skrittades avsuttet...



Efter avslutat ridpass så var det in i trailern med pållan igen och så full fart hemåt.

Var hemma vid 21-snåret och sedvanligt pyssel stod på schemat när vi kom hem. Efter att hästen blivit omskött så plockade jag undan alla prylar, serverade kvällsmaten och parkerade trailern. Alltså klar ute för kvällen - så det fick bli soffan en stund och andra halvan av CSI Miami. Ska kolla på lite nyheter sedan blir det sängen så man orkar med morgondagens arbete.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0