18/10 Tisdag - Ridhuset

Idag har det inte varit lika hektiskt på jobbet. Under em var vi på en föreläsning i "arbetsglädje" - det var en trevlig hem. Även om det inte var några aha-upplevelser så var det ändå bra med repetition på hur man ska tänka. Nu är ju jagen tämligen positiv person - saker och ting blir ju liksom inte bättre av att gnälla. Och möter man människor med ett leende på läpparna så blir de glada och livet bra mycket lättare.

Föreläsningen slutade 15.30 så jag hann tillbaka till jobbet och jobbade fram till 17-snåret innan det var full fart hemåt.

Väl hemma blev det vanliga proceduren, i med mat, på med stallkläder - för dagen även regnställ! T kom ut en sväng och hann få i sig lite kaffe innan jag var tvungen att ta itu med stallet.

Mockade i raketfart och så in med hästarna. Det har hällregnat hela dage och Oktawia hade blivit kall. Frös som bara den och skakade i hela kroppen. Så av med det kalla regntäcket och på med ett kombitäcke. Serverade hö och efter ett par minuter så hade damen slutat skaka. Hö är himla effektivt "bränsle".

M1 och P kom strax efter 18-30 snåret och pållan hade faktiskt hunnit få i sig rätt mycket av sitt hö så hon frös i alla fall inget mer. På med utrustning och så in i trailen för avfärd på ÖFK.

Var inne till ÖFK strax efter kl 19 och nu hade det slutat regna. Så Lillan och jag tog en promis under tiden som M1 värmde upp. Dock var det himla ruggigt ute så på väg tillbaka gick jag förbi fiket och köpte med mig en mugg té - det värmde.

Lillan blev placerad i bilen efter promenaden och så gick jag till ridhuset för att kolla på M1 och Oktawia.

Pållan verkade lite piggare idag, fick göra lite jobbiga saker... typ övergångar, träna på halter utan attgå baklänge... Jobbade på duktigt och var nog lite trött efter arbetspasset.

Var hemma vid 20.40-snåret - hyfsat tidigt med andra ord. Pållan fick på sig kombitäcke och kvällsmaten serverades. Jag plockade undan alla prylar och parkerade av trailern. Hann faktiskt in till kl 21 så jag kunde kolla på dr House. Det var skönt att krypa ur regnstället och lägga sig i soffan och dra en varm filt över sig.

Nu ska jag kolla på lite nyheter och det får avsluta min kväll för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0