28/10 Fredag - Trevligheter...

Började dagen med att åka iväg till Universietet. Hade tid för handledning kl 8.00 med min handledare inför C-uppsatsen som jag ska skriva nu. Jag hade mailat över min Kunskapsprojektering i början på veckan och handledarna för Informatik C-nivån hade igår gått igenom alla uppsatsämnen. Jag är intresserad av den digitala klyftan och mer specifikt problemet med låg datorkompetens inom vissa grupper av kommunens anställda.

Jag var lite orolig att mitt uppsatsämne skulle ligga mer åt sociologihållet än åt Informatikhållet, men jag behövde inte vara orolig ;-). Det var inte bara min nuvarande handledare som gillar mitt uppsatsämne, utan flera av de andra handledarna ville gärna lägga vantarna på mig som uppsatsstudent ;-).

Min handledare tycker min kunskapsprojektering var bra, och vi diskuterade mitt upplägg nu under uppsatskursen. Jag ska göra en litteraturstudie, utforma en enkät, komplettera med ett par djupintervjuera av några nyckelpersoner, ta fram lite statistik. Så nu blir det bara för mig att kavla upp ärmarna och börja jobba :-). Min handledare är helt övertygad om att jag är inne på ett mycket intressant ämne och uppsatsen kommer bli "hot stuff". Jag fick prestationsångest på kuppen ;-)

Var klar med min handledarträff vid 9.10 och då blev det full fart till jobbet. Resten av arbetsdagen försvann snabbt som attan och vid 16.30-snåret var det dags att stämpla ut och åka hemåt.

Väl hemma blev det lite mat och så full fart ut till stallet. Jag fixade allt stallfix och var klar till kl 18. Då kom T och vi hann snacka lite innan jag skulle åka in till stan igen. Ikväll var det dags för fotokursen! T var snäll och agerade chaufför åt M1 och P så de kom in till ridhuset med Oktawia. Dessutom tog T med sig Lillan för en promis under ridhusbesöket. Jättesnällt och jag kunde åka iväg på fotokursen utan dåligt samvete.

Hade en trevlig kväll på fotokursen där vi kollade på fina bilder och hade diskussion kring fotona. Jag var hemma igen strax efter 21-snåret och kom hem precis innan T kom hem med Oktawia. Så jag bytte snabbt om till stallkläder och tog hand om pållan. När jag var klar med pållans pyssel så serverades kvällsmaten och jag plockade undan alla prylar.

När jag var klar i stallet så fick det bli soffan framför TV:n och då upptäckte jag att T hade haft med sig massa "godis". Ost, kex och lite annat småplock - mums!




Så kvällen avslutades alltså framför TV:n ätandes massa gott :-). Inga fel alls.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0