6/10 Torsdag - Ridhuset...

Efter en hektiskt dag på jobbet så var det skönt att komma hem. Hann käka lite och vila en stund innan det var dags att ta itu med stallet. Jag hade fått två tidningar med posten, senaste numret av Må Bra och Hippson. Hann bläddra igenom Må Bra-tidningen innan jag drog på mig stallkläderna och satte full fart ut till stallet.

Stallsysslorna utfördes så i sedvanlig ordning. Trailern hakades på bilen och så blev pållarna inplockade till stallet. Allt klart inför det att M1 och P skulle dyka upp vid 19-snåret. Jag hann in en vända in i huset och fixa lite innan det var dags att ge sig ut till stallet igen.

Vid det här laget så var Oktawia nästan klar för avfärd in till ridhuset. Det blåste rätt rejält och vinden var kylig - skönt med ridhus sådana här kvällar ;-).

Pållan var snart färdig för att åka till ÖFK och vi gav oss ut i blåsvädret. Som tur var så klev pållan in snällt i trailern och vi kunde snabbt fara iväg.

Väl framme så lastade vi ur, M1 och P tog pållan och gav sig av mot ridhuset. Jag och Lillan gick åt andra hållet för att gå en lite promenad. Blåste gjorde det, men Lillan verkade uppskatta promisen och pinnade på. När vi väl kom tillbaka så blev hon placerad i bilen och jag gick till ridhuset för att kolla på pållans motionspass.

Idag var det flera privata ekipage i ridhuset - M1 kunde inte göra de övningar hon hade tänkt sig, men så blir det ibland. Då får man göra så gott det går och träna på andra saker. Huvudsaken är att hästen får göra nåt vettigt i alla fall ;-). Oktawia såg för dagen ut väldigt avspänd ut. M1 tyckte att damen var seg som sirap - men det var inget som syntes för oss på läktaren ;-).

M1 var klar vid 20.30-snåret och snart var vi på väg hemåt. Väl hemma så vidtog sedvanligt pyssel med pållan, utrustning plockades undan, trailern parkerades på sin plats och det sista jag gjorde var att servera pållarna sin kvällsmat. Så var jag i klar i stallet för den här dagen.

Väl inne så hann jag kolla på CSI Maimi och det fick avsluta min kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0