14/9 Onsdag - Kurs del 2....

Idag så var det omgång två i kursen i presentationsteknik. Idag så skulle var och en få göra en presentation på cirka 3 minuter... och alla hade ungefär lika mycket ångest över detta... dessutom så skulle vi bli inspelade och få vår presentation på en dvd-skiva.

Så under 45 min innan kursen skulle börja satt jag på mitt kontor och filade ihop vad jag skulle prata om. Det fick bli en presentation över min kunskapsprojektering inför C-uppsatsen som jag gjorde förra året. Har ju aktualliserat den nu eftersom jag nu ska skriva klart min C-uppsats under höstterminen. Samtidigt som jag arbetar heltid.... så jag kommer ha fullt upp ett tag framöver ;-)

Dag har varit väldigt lärorik, jättebra att få kolla på alla andra kamraters presentationer. Vi fick bra tips från kursledaren om vad man skulle tänka på osv. Framför allt så överlevde man sin presentation *fniss*.

Jag lyckades i alla fall hålla koll på hastigheten i mitt tal. Orden blev lite avhuggna, men jag har en tendens att tala i stackatto när jag blir stressad. Att jag var dödligt nervös syntes inte. Kursledaren tyckte jag hade bra disposition och mina kamrater tyckte jag skötte mig bra och att jag valt ett intressant ämne att prata om. Bara att fortsätta träna med andra ord :-).

Kursen var klar vid 16-snåret så upp till kontoret igen för att hämta min kalender och så iväg till IT för ett planeringsmöte. Det tog ett tag och vi var klara vid 17.20... äntligen var arbetsdagen slut. Innan jag åkte hem så blev det ett snabbt stopp vid ICA-affären för jag behövde få hem lite mjölk och müsli. Det var inga köer i affären så shoppingen gick snabbt.

Väl hemma så var T hemma så Lillan blivit rastad. Kändes bra att hon inte behövt vara hemma själv tills jag lyckats ta mig från jobbet ;-).

Det blev lite fika och lite mat. T kollade på DVD:n från kursen och tyckte jag skötte mig bra ;-).

Jag tog itu med lite pyssel hemma, matning av katterna och gjorde rent alla kattlådorna innan det var dags att ta itu med stallet. M1 och P kom vid 18.30-snåret och tog hand om pållans motion i form av uteritt. Det var lite bättre väder ikväll om man jämför med gårdagens storm ;-).

Så under tiden som M1 och P var ute på tur med pållan så mockade jag hästarnas boxar och fixade maten. T plockade upp fallfrukt - är ungefär en miljon äpplen på min gräsmatta efter gårdagens storm... kommer ta ett tag innan alla äpplen är upplockade ;-).

T och Lexi for hemåt vid 20-snåret och M1 och P kom tillbaka vid denna tidpunkt. Så det blev lite snack i stallet och så passade jag på att putsa lite på Bianca idag - fröken uppskattade pysslet och putsade tillbaka :-).

När M1 var klar med Oktawia så fick pållarna stå kvar i stallet. Jag förpassade min in i huset och kollade lite mail osv, innan jag gick ut igen för att kvällsmata de små djuren.

Nu ska jag kolla lite på TV en stund innan jag kryper iväg till sängen. Min hjärna är tämligen helt slut efter alla intryck de senaste dagarna ;-).

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0