21/9 Onsdag - Möte...

Efter en dag på jobbet med fullt ös, så var det full fart hemåt vid 16.30-snåret. Väl hemma så blev det snabbt lite mat och så full fart ut i stallet. Mockade och fixade iordning hästmaten och vattenhinkar. Var klar precis vid 18-snåret när T kom. Förklarade att han skulle ta in pållarna vid 20-snåret, men att jag fixade kvällsfodringen. Sedan så for jag iväg på möte med fotoklubben Focus som började kl 18.30. T var kvar hos Lillan som hundvakt.

Idag var det årsmöte och så klubbmöte - kollade på fina bilder och fikade. Vid 21-snåret var mötet avklarat - precis när min parkeringstid var slut så det passade bra.

När jag kom hem så fick pållarna kvällsmaten och jag själv förpassade mig in i huset. Lillan ville absolut inte ut på någon kvällspromis ;-).

Som tur var så slog jag igång datorn och kollade upp utställningen i Oktober. Visade sig att jag kommit ihåg fel vad gäller anmälningsdatum. Måste vara inne på fredag - inte på måndag som jag fått för mig :-O.

Bara att sätta igång med att fylla i anmälningsblankett och kopia på stamtavlan i Biancas pass. Även anmälningsavgift fixades och nu ska jag bara komma ihåg att lägga på anmälan på posten i morgon.

Nu är jag i alla fall klar för ikväll och ska nog inta lite mer horisntalläge, gäller ju att orka med morgondagen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0