27/9 Måndag - Lång dag...

Idag blev det en lång dag på jobbet... stämplade inte ut förrän kl 18.00!! Ett möte som drog över på tiden rejält - men så är det också lite kris för tillfället. Som tur var så fixade T vovven så hon slapp vänta på mig. När jag väl var hemma så var det bara att lägga i en ny växel. I med lite fil och müsli i magen, på med stallkläder och så full fart ut i stallet.

Mockade på raketfart och hann precis klart med stallet när M1 och P dök upp vid 19-snåret. Pållarna åkte in i stallet och M1 fixade ordning Oktawia för ett dressyrpass i ridhuset. Vädret för kvällen var verkligen lämplig för ridhusridning. Riktigt otäckt höstruskigt regnväder drog fram under kvällen.

Pållan klev in i den nyskurade trailern och la en riktigt bajshög det första hon gjorde - så typiskt hästar... utrustningen är ren och fräsch så länge de inte kommer i närheten av hästen ;-).

När vi kom fram till ridhuset så tog jag en extremt kort promis med Lillan för det regnade på tvären och varken jag eller vovve uppskattade vädret.  Lillan blev placerad i bilen efter promisen och jag gick till ridhuset.

Oktawia och M1 skötte sig bra idag och pållan kämpade på bra. Ekipaget tränade på övergångar - som vanligt ;-). 

Efter avslutat ridpass så var det in i trailern igen och så full fart hem. Eller kanske inte så full fart direkt... kolsvart ute och totalt spöregn... körde tämligen lugnt med andra ord - för sikten var ju inte den bästa och risken för vattenplaning överhängande...

Häst och utrustning blev som vanligt omhändertaget och när jag var klar med allt i stallet så var det soffan för min del. Missade första kvarten på CSI NY - men resten hann jag i alla fall kolla på.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0