2/9 Fredag - dags för fredagsmyset...

Vet inte vart den här veckan tog vägen - men snabbt gick det i alla fall. Hux flux så var det fredag!!

Full rulle var det hela dan på jobbet. Lagom när det var dags att åka hem och ta helg så ringde T och talade om att det var sänkt pris på bensin vid den obemannade pumpstationen vid Boglungsängen. Eftersom jag hade halvtank i bilen så åkte jag dit och fyllde upp - bensin går ju åt liksom ;-). 95 oktan var tillfälligt sänkt till 13 kr istället för 14.58 som den kostade på bemannad station.... så några kronon billigare blev det.

Jag åkte sedan till Maxi och shoppade med mig lite mjöl, bröd och A-fil innan jag fortsatte hemåt.

Det var skönt väder ute och just där jag bor så kom det ingen regnskur så jag kunde sitta ute och käka innan jag tog itu med stallet.

M1 och P skulle komma vid 19-snåret, så vid 18-snåret satte jag igång med mockningen, fixade hästmaten och vatten. Stallkatterna fick mat och sandlådan gjordes rent. Var klar med allt i stallet i god tid och hann till och med gå in i huset en stund.

När M1 och P kom så blev pållan iordninggjord för en omgång med lite hoppning, alltså hopputrustning på och få full fart inte till ÖFK.

Det var ledigt inne i nya ridhuset så 2 hinder byggdes upp och ekipaget för börja med att trava bommar, sedan skutta ett hinder och avslutningsvis 2 hinder i serie. Pållan skötte sig bra idag, och hoppade bra över serien.

När det var dags att åka hem så hade det börja komma långaväga ekipage som ska delta i helgen tävlingar på ÖFK. Så det var bra att vi blev klara när vi blev det. Min bil och trailer stod lite i vägen ;-).

Var hemma igen vid 20.30 snåret och pållan blev omhändertagen och kvällsmaten servrades. Jag själv och Lillan förpassades oss till huset när jag fått undan all utrustning och alltså var klar i stallet. Resten av kvällen tillbringades i soffan och TV:n.

Så detta var allt för idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0