6/9 Tisdag - Full rulle...

Även idag så började det spöregna när jag var på väg hem från jobbet. Fast idag så hade Oktawia täcke på sig så jag behövde inte oroa mig för blöt häst.

När jag väl kom hem så hade det slutat regna för tillfället. Jag fick i mig mat och så rappade jag mig ut till stallet och tog itu med mockning och hästmat. Vid 18.30 så var det ut i hagen för att hämta pållarna. Självklart så var de längst bort i hagen och var måttligt intresserade utav att komma in - gräs är gott ;-)



Som tur var så stod pållarna kvar när jag kom fram ;-). När de var instoppade i stallet så fixade jag iordning trailer och bil. Lillan parkerade sig i skuffen och jag fixade iordning Oktawia för ett litet ridpass i ridhuset.

Vid 19.15 var jag klar för last och pållan klev snällt ombord i trailern. Ringde T när jag åkte iväg och så möttes vi upp vid ÖFK så han kunde fixa promis med Lillan under tiden som jag roade mig att motionera Oktawia.

Ridpasset idag gick rätt bra. Hade hyfsad koll på kroppen och fick rätt bra ordning på min lättridning. Det syntes tydligt på Oktawia nämligen. Om jag klumsar runt för mycket i sadeln så slänger hon med huvudet...

Försöker tänka på att hålla koll på händer, fötter, blicken och så resten av kroppen ;-). Plättlätt ;-)











Ridpasset tog en timme och både jag och häst var rejält svettiga efteråt så helt ojobbigt var det inte ;-). Nöjd pålla placerades sedan i bilen och nöjd matte satte sig i bilen och körde hem. Dessutom var det en nöjd vovve i bilen som fått sig en långpromis ;-). Var hemma till kl 21 och idag var det lite lättare att köra hem än igår. Mörkt var det - men inget regn i alla fall och då är det lite lättare med mörkerkörningen så här i början innan man vant sig... ;-).

Som vanligt så blev pållan omhändertagen, serverade pållarnas kvällsmat och plockade så ordning på alla prylar plus trailern. Avslutade kvällen med lite soffhäng, hann se slutet på House och så lite nyheter innan det är dags att kryp till kojs.

Så detta var allt för idag.

/Lizzie




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0