11/4 Tisdag - Full rulle...

Pigg idag också - och var på jobbet till och med 7.50! Rekord... men jag har börjat äta ett kosttillskott - magnesium. Eftersom jag lever en rätt stressig tillvaro så har jag fått reda på att kroppen förbrukar (stresshormonet) förbrukar magnesium. Och ett tecken på magnesiumbrist är bla att man kan ha svårigheter att somna. Vilket jag har haft problem med en längre period. Efter att käkat magnesiumi drygt en vecka så upplever jag nu helst plötslgit att jag somnar lättare, sover bättre och vaknar betydligt piggare än vad jag gjort tidigare... kan vara en slump... men det kan också vara så att tillskottet av magnesium är precis vad jag behöver. Ett annat symtom på magnesiumbrist är också enormt sug av chocklad... ska bli spännande och se ifall det blir någon skillnad på den punkten ;-).

Det var i alla fall full rulle på jobbet hela dagen. Det var bra att jag var hyfsat tidig på jobbet eftersom jag var tvungen att komma iväg hemåt i vettig tid. M1 skulle komma redan kl 18 idag och innan dess är pållarna tvunga att hinna käka sin em-mat och jag också ;-).

Var hemma vid 17-snåret och alltså hann hästarna käka och jag också. T och Lexi dök upp en snabbis - T hade varit ute på Bauhaus och shoppat ett gäng solcellslampor som såldes för 10 kr st. Samma som jag shoppade i höstas. Jättesnällt och nu har jag ett gäng till att placera ut i mina rabatter :-).

Vid 18-snåret kom således M1 och P och Oktawia blev iordninggjord för ett träningspass i ridhuset. Här gäller det att slipa på formen :-). Idag regnade det i alla fall inte när vi kom in till ÖFK. Så Lillan och jag gick en liten promis innan vi gick in i ridhuset för att spana på ekipaget. Idag var Oktawia lite lätt irriterad över något på mulen och jag kollade av nosgrimman, men såg inget konstigt... flygfän i luften?? Skötte sig ändå rätt bra och M1 red igenom LB:2 i slutet av träningspasset. Pållan skötte sig bra, dock lite svårt med upptagningarna efter den ökade galoppen... pållan vet precis vad som komma skall... hon kan programmet  och vill bestämma själv ;-).

Eftersom vi åkte in till ridhuset en timme tidigare än vanligt så var vi klara vid 20-snåret och kunde åka hem i dagsljus ;-). Väl hemma blev pållan omhändertagen och sedan fick jag mocka. Hann ju inte med det innan träningen, men det funkar ju att göra saker och ting i "fel ordning" ;-). När mockningen av båda boxarna var avklarade så serverades kvällsmaten till pållarna. Var klar med allt i stallet redan kl 21!

Kvällen får nu avslutas med lite soffhäng, dator + TV innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0