18/4 Onsdag - Klubbmöte...

Idag blev det lite stressigt... Var inbokad på möte på jobbet som höll på till kl 17. Efter det var det full fart hemåt och jag hade gjort upp med T så han var på plats hos Lillan. Dessutom så var han till hjälp i stallet efter att jag slängt i mig lite mat på stående fot. Under tiden som jag mockade pållarnas boxar var T uppe på loftet och slängde ner hö åt pållarna, han fixade sedan iordning höpåsarna och vattenhinkarna. Var alltså klar i stallet på raketfart och vid 18-snåret så åkte jag tillbaka till stan för att vara med på klubbmöte med Fk Focus.

Det var ett trevligt möte med fotoklubben. Resultatet i RIFO-tävlingen uppmärksammades och min placering där är jag fortfarande helt lycklig över :-). Det var årets sista klubbmöte för verksamhetsåret så det genomgång och prisutdelning av KM Digitalt, Påsikt och Årets bild. I klassen årets bild kom jag på 12:e plats av 32 bilder så det är jättekul. Första gången jag deltar i dylika tävlingar. De övriga klasserna har jag inte deltagit i alla deltävlingar så där hade jag inget resultat att tala om.

Var hemma igen strax innan kl 22 och det var lagom att kvällsmata pållarna. M1 har varit ute under kvällen och ridit ut en sväng på Oktawia så pållarna stod i sina boxar och väntade på kvällsmaten. Blev ett snabbt besök i stallet så här på kvällskvisten.

Roligare än så här blir det inte i kväll. Dags att förpassa sig i horisontalt läge - en hektisk dag väntar i morgon...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0