23/4 Måndag - Regnigt...

Planen var att jag skulle ta cykeln till jobbet, men det spöregnade på morgonen... Inget bra läge när man helt otränad ska göra sin första cykeltur för säsongen... Alltså blev det bilen - hade ingen som helst lust att bli blöt!

Det var nog bra att jag tog bilen för en halvt hysterisk dag väntade på kontoret... började dagen med att skriva upp en "att-göra-lista" för att strukturera upp det jag behövde göra idag och i morgon. Började med en A4-sida med punkter, framåt lunch så var listan två A4-sidor och efter administratörsmötet på em då jag fick några uppdrag till så var listan 2.5 A4-sidor. Listan fylldes på snabbare än vad jag hann jobba undan och jag hade jobb som jag var tvungen att göra klart under dagen. Så det där med fikaraster fick jag skippa idag och så "kavlade jag upp ärmarn" och la upp tempot... Vid 17-snåret var det dags att fara hemåt och några uppdrag var avbockade på min lista...

Väl hemma så var det mat, grejade lite inne och sedan full fart ut till stallet. Fixade iordning mockningen och hann klart med det lagom tills det att M1 och P dök upp vid 19-snåret. Pållarna blev inplockade i stallet, M1 och jag gick igenom ridschemat för de närmaste veckorna och så fixade Oktawia iordning för ett ridpass i ridhuset.

Väl framme vid ÖFK så gick jag och Lillan en promis. Nu på kvällen så regnade det inte, utan det var rätt skönt ute. Efter promisen så förpassade viss oss till ridhuset och kollade på M1 och Oktawia. För dagen så kunde de utnyttja hela ridhuset.




Lite taktiksnack angående träningsupplägget...




Lite jobbigt tyckte Oktawia att det var idag, men fick träna på stora serpetinbågar och skötte sig bra. M1 var nöjd med pållans insats och efter avslutat ridpass kunde jag åka hem med trött pålla i trailern.

Väl hemma vidtog sedvanligt pyssel i stallet och jag var klar och inne i huset vid 22-snåret. Blev aningens förvånad när jag skulle lämna stallet - regnet vräckte ner helt plötsligt.. Lite nyheter på TV får avsluta min kväll och så hoppas jag att det inte regnar i morgon bitti. Nu har Cykelutmaningen börjat och jag måste dra mitt strå till lagtävlingen...

Detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0