25/4 Onsdag - Äntligen....

Kom faktiskt upp ur sängen i tid så jag kunde cykla till jobbet. Hade möte på Västra Bangatan i stan och jag har 1,5 mil dit och räknade med att jag borde klara av att cykla dit på 1 timme.

Jag hade lite ont i rumpan från gårddagens cykling och tyvärr samma dåliga kondis och brist på benmuskler. Men jag lyckades cykla in till stan på 50 min i motvind och jag överlevde ;-). Efter mötet så cyklade jag till mitt kontor - så det blev totalt 17 km som jag kunde lägga till mitt bidrag i cykelutmaningen :-)

Även idag så fick jag skjuts av T hem, vilket var tur för idag var jag rejält trött i benen när det var dags att ta sig hemåt...

Efter att ha matat djuren och mig själv så insåg T att det behövdes en ny skrapa till akvariet. Alltså blev det en tur till Grizzly ute på Marieberg. Jag ställde betforen innan vi åkte, mockningen fick bli en senare fråga.

T shoppade en rakbladsskrapa och en planteringspinne. När vi kom hem igen så mötte vi P och M1 som var på väg ut på en ridtur med Oktawia. Regnet hängde i luften, men inget spöregn i alla fall.

Den nya skrapan funkade bra i alla fall och äntligen kan man skrapa bort algerna ordentligt.

T och Lexi for till lägenheten och jag tog itu med mockning och fix av hästmaten. Jag hann klart med allt lagom till M1 och P var tillbaka. Pållan hade skött sig bra på uteritten och såg tämligen nöjd ut. De klara sig bra från att bli allt för blöta.

Idag har jag också fått ett trevligt mail. Jag har haft mailkontakt med Breeders association of Wielkopolski i Polen. Jag mailade på engelska och det tog ett tag innan jag fick svar. Jag har ju letat efter bilder på pållans föräldrar, men hittar absolut ingenting. Eftersom hennes pappa Nikson är en godkänd hingst för rasen Wielkopolski så borde det finnas en bild - tycker jag i alla fall.

Enligt uppgift så finns det inga bilder på mamman Omerta, men uppgifter om Nikson skulle de leta efter. Och idag kom det ÄNTLIGEN en bild och lite info om hingsten Nikson :-D

Det är ett gammalt registreingskort som de snällt letat rätt på och scannat in. Bilden på Nikson är inte stor - men det är en bild i alla fall.

Verkligen jättekul :-D




Snygg hingst i alla fall :-)

Kvällen ska nu ialla fall avslutas med att titta på nyheter innan det är dags att gå och lägga sig. I morgon blir det bil i alla fall. Behöver benen till ridpasset som jag tänkte utöva i morgon kväll ;-)

Så detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0