10/8 Fredag - Veckan slut...

Så var första arbetsveckan avklarad. Var faktist lite trött när jag åkte hem från jobbet och det kändes att man jobbat en vecka. När jag kom hem så var T på plats och han satt och åkte på åkklipparen. Gräset har växt jättemycket helt plötsligt och det var fint väder idag - alltså gäller det att passa på.
 
T hade lite kvar att klippa så jag passade på att fixa stallet på en gång. Sedan satt vi och slappade i trädgården en stund. Skönt att kunna sitta ute, det har ju regnat nästan varje kväll den här veckan. Vi funderade lite på vad vi skulle göra under kvällen. Jag skulle inte iväg med Oktawia till ridhuset eftersom M1 skulle rida ut på damen idag.
 
T behövde kolla till lägenheten, alltså drog vi iväg till stan en vända strax efter att M1 och P hade kommit.
 
När vi kollat till lägenheten så åkte vi iväg till Ica-affären och shoppade med lite ost, kex, fikonmarmelad och oliver. Kvällen avslutades alltså med lite goda ostar och tillbehör under tiden som vi kollade på OS. Känns som en bra avslutning på första arbetsveckan. Pållarna får vara ute i hagen så jag kan ta lite sovmorgon i morgon bitti ;-). Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0