14/8 Tisdag - Ridhusövning...

Efter en halvlugn dag på kontoret så var det dags att dra sig hemåt. På vägen hem for jag förbi Willys och shoppade med lite förnödigheter hem. När jag kom hem så var T på plats och det blev mat och fika ute. Även idag var det en skön kväll så det gick bra att sitta ute och fika. Kom hem i hyfsad tid så jag hade faktiskt tid att sitta och slöa en hel timme ;-).

Till sist var det dags att ta itu med stallfixet för att hinna klart innan M1 och P skulle dyka upp. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag insåg att det var dags att kavla upp ärmarna och sätta igång med mockning och fix av pållarnas käk. Även katterna fick sin omvårdnad när det gäller påfyllning av mat, vatten och rengöring av ett gäng sandlådor. Tussans bebisar matas ju fortfarande med mjölkersättning. Kittisarna har nu lärt sig att jag kommer med maten ;-).

Var klar med allt vid 19-snåret när M1 och P dök upp. Oktawia var snart iordninggjord för ett besök till ÖFK och vi for iväg. M1 skrittade fram ute innan vi förpassade oss till ridhuset. Idag fick vi vara själv där då ridskolan höll sina lektioner på utebanorna.

M1 la upp tempot dirket - bara för Oktawia att kliva på ;-). Lite protester visade allt Oktawia, men när väl så fått upp ånga - då gick det knappt att få stopp på henne. Då stänger hon av åt det hållet istället ;-).

M1 tränade på delar ur LA:1-programmet och Oktawia jobbade på bra. Ekipaget avslutade träningspasset med att rida igenom LA:1-programmet och det faktiskt helt OK ut. Finns saker som behöver att jobbas på - självklart! Stadigare i formen och munnen behöver Oktawia fortfarande bli - men det är bara att träna vidare och stärka damen.

Efter ridpasset så blev det avskrittning ute runt SM-banan och så in med pållan i trailern och full fart hemåt. Väl hemma så vidtog sedvanligt pyssel. Pållan svampades av, kvällsmaten serverades, alla prylar plockades undan och trailern parkerades på sin plats. Lite lätt trött förpassade jag mig in i huset och nu blir det soffan en stund för mig och Lillan. Ska kolla på lite nyheter innan det är dags att förpassa mig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0