22/8 Onsdag - Ridhuset...

Efter en dag fylld med möten så stämplade jag ut vid 17-snåret och drog hemåt. Vid 18-snåret skulle det komma kattungespekulanter. Så när jag kom hem var det snabbt i med lite ätbart, på med stallkläderna och så full fart ut stallet. Fixade mockning, mat och vatten i raketfart och hann precis klart lagom när kattspekulanterna kom.
 
Den kattungen som var kvar var den mörkröda killen. Jag har under dagen fått ett gäng med mail med frågor ifall han var kvar, men de som kom idag hade första tjing. Efter att ha lekt och gosat med kittisen i 40 min så bestämde sig det unga paret för att "Tjatte" ska flytta hem till dem. Dock ska de åka bort under helgen och undrade ifall kittisen kunde vara kvar hos mig till tisdag. Inga problem för min del bara de hade bestämt sig.
 
Så som det ser ut så har alla kittisarna blivit sålda - nu hoppas jag att de kommer trivas i sina nya hem.
 
Strax efter 18.30-snåret så kom M1 och P. De hade med sig lite kattprylar då M1 fått ta bort sin katt pga sjukdom. Bland annat fick jag denna kattunnel....
 
 
Kan meddela att katterna är komplett galna i denna tunnel.  Finns bollar i snöre inuti tunneln och så  prassligt tyg.... Tuffast var Tjatte, men senare vågade även Kicki sig fram och busa runt. Till och med mamma Prickan fick tokspel ;-)
 
Hästaktiviteten för dagen blev en sväng till ridhuset. Oktawia var iordningfixad vid 19-snåret och vi for iväg. Det började regna när vi åkte iväg så det blev ingen framskrittning ute. Inte heller var det läge för promis med Lillan, men T har varit hemma och målat på huset under dagen så Lillan har fått frisk luft så det räcker. Lillan fick alltså finna sig i att vara med i ridhuset ;-).
 
Träningspasset idag gick bra idag. Oktawia var seg i början men jobbade på bra, även när det blev jobbigt så kämpade hon på bra. Ridpasset avslutades med att ekipaget red igenom LA:1 programmet och fick till det helt OK. Duktig liten häst och duktig beridare! Så idag har Oktawia verkligen gjort sig förtjänst av maten ;-).
 
Var hemma igen vid 20:30-snåret och pållan blev omhändertagen. Plockade undan alla prylar och gav pållarna sin kvällsmat. Fixade mat och vatten till stallkatterna och så roade jag mig en stund med att titta på när kittisarna busade i tunneln.... att en sådan pryl kan roa en katt så mycket... ;-)
 
När jag var klar i stallet så spöregnade det, alltså int eläge för någon runda i trädgården. Istället fick det bli soffhäng framför TV:n en stund. Nu börjar det i alla fall bli hög tid att inta horisontalt läge, alltså är detta allt för idag.
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0