29/8 Onsdag - födelsedagsfirande...

Fullspäckat schema var det idag, men hann upp en snabbis på stan under lunchen för att fixa en present. Min kamrat pysseltrollet fyller år idag och jag hade fått tips på present. Kunde uppfylla önskemålet :-)
 
Så efter jobbet var det full fart hemåt- självklart kom jag iväg lite sent från jobbet så det blev lite stressigt när jag väl kom hem. T kom vid 18-snåret och så bytte vi hund. Lexi har haft sällskap under dagen och skulle klara av att vara själv ett par timmar. Lillan fick istället följa med T ut på en åktur, vilket uppskattades av vovven ;-).
 
M1 och P dök upp och visade pållans motion iform av en uteritt så när jag var klar i stallet så var det full fart iväg till min kamrat för en trevlig kväll med fika och prat :-). Presenten uppskattades :-D
 
Var hemma igen strax efter kl 21. Pållarna fick sin kvällsmat och jag förpassade mig in i huset. Lillan var hemma igen så hon fick en liten sväng ut på kvällen. Innan jag var klar för kvällen så fixade jag lite snabbt iordning och betalade alla räkningarna. Så var det avklarat för den här gången.
 
En stund framför TV4:ans nyheter får nu avsluta min kväll och roligare än så här blev det inte idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0