11/12 Tisdag - Full rulle....

Idag kom bussen som den skulle och slapp alltså stå och frysa allt för länge. Hade för säkerhets skull pälsat på mig rejält med kläder ;-).
 
Arbetsdagen försvann alldeles för fort. Tempot på jobbet känns helt hysteriskt för tillfället - denna veckan är helt fullspäckat med möten - när jag ska hinna göra något vettigt är en annan femma.... ;-). Kom i alla fall iväg till bussen vid 16-snåret så jag kom hem i vettig tid. Väl hemma var det bara att sätta fart. Det är M1's tur att rida, men eftersom hon var inbokad på ett tävlingsmöte vid ridskolan på kvällen så fixade jag iordning pållan. Nu behövde jag inte stressa på nåt sett eftersom jag inte behövde vara på plats i ridhuset förrän 21.10. Så efter maten gick jag ut och fixade iordning stallet och pållarnas mat. Jag hann in i huset och lagade iordning matlåda och röjde upp i köket innan det var dags att förpassa sig ut i stallet igen.
 
Förpassade mig ut till stallet vid 18.30-snåret och plockade in pållarna och fixade iordning pållan. Idag var det inte alls lika kallt, bara någon minusgrad. Behövde alltså inte frysa ihjäl under tiden som jag borstade på pållan. Så var det dags för lastningen. Eftersom jag själv så utrustade jag mig med min långa vita rep redan från början. Som jag misstänkte ville inte Oktawia gå i närheten av trailern, men med hjälp av repet så tog det inte lång stund innan hon kom på andra tankar och klev snällt in i trailern. Var alltså framme vid ÖFK på utsatt tid :-).
 
Under tiden som M1 värmde upp så tog jag och Lillan en promis. Eftersom det inte var så himla kallt blev det en längre promis idag. Det gillade Lillan ;-).
 
Vi förpassade oss sedan till ridhuset och kollade hur det gick för M1 och Pållan - de kämpade i alla fall på i ridhuset och P stod i mitten och höll lektion. Gäller att passa på när man får plats utan att störa andra :-). Idag så fick Oktawia jobba ordentligt - och det funkade faktiskt riktigt bra. Oktawia kämpade på riktigt bra och blev inte allt för arg. Bra för pållan att bli ordentligt genomriden :-). Efter ridpasset så var det en nöjd pålla och ryttare. Snällt klev damen också in i trailern så vi kunde åka hemåt. Väl hemma så avslutades kvällen på sedvanligt sätt. Häst tas om hand, mat serveras, trailer mockades ur och parkerades på sin plats, och så in i huset för mig och vovven.
 
Min kväll får nu avslutas med lite nyheter på TV4:a och detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0