13/12 Torsdag - Tokkallt!!!

Rejält kallt har det  varit undernatten och när det var dags att knalla iväg till bussen så stod termometern på -23 grader. Ingen skönt temperatur att vara ute i. Pälsade på mig rejält när det var dags att knalla iväg till bussen och som tur var så kom bussen på utsatt tid, så jag behövde inte stå och frysa vid hållplatsen.
 
En hysterisk avlöpte mer eller mindre bra. Dagen avslutades med ett telefonsamtal som gjorde mig tämligen frustrerad och kullkastar planer för aktivteter i början av januari *suck*. Har lite att ta tag i direkt i morgon bitti med andra ord...
 
Vid 16.30 så var det dags att stämpla uto ch jag blev hämtad av T. T har idag äntligen lyckats shoppa en snöslunga :-). Det syntes när jag kom hem eftersom han redan vart ute och lekt med den. Ordentligt skottat är det ;-).
 
Jag snabbade mig ut i stallet och så mockade jag i raketfart och fixade höpåsarna. In i huset i gen och så var det dags att fara iväg till klubbmöte med fotoklubben. Det visade dock att planen gick i stöpet. T hade åkte en stund innan jag skulle iväg och när jag försökte åka iväg så ville inte min bil starta alls. Vid 3:e försöket så lyckades jag att ladda ur batteriet = död bil. Bara att inse - det är för kallt för den gamle Volvon - hjälpte inte ens med motorvärmare!
 
Istället blev det till att stanna hemma och roa mig. Funderade en stund och så bestämde jag mig för att sättfart. Böjrade med att ta itu med stryktvätten. Fick upp värmen i alla fall. När stryktvätten var avklarad  så pysslade jag lite - kom på att det var hög tid att fixa lite julkort - så det fick bli julkortspyssel tills det var dags att plocka in pållarna för kvällen. När det var fixat så parkerade jag mig i soffan och ett avsnitt av Criminal inds på Kanal 5 får avsluta in kväll idag.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0