16/12 Söndag - Plugg och julpyssel....

Idag hade snöstormen dragit förbi, däremot så var det plusgrader och nästan regnade när jag var ute och släppte ut pållarna på morgonen. Dessutom var det så disigt att jag knappt såg stallet de 20 metrarna jag har att gå.
 
Efter ett snabbt frukosthäng framför datorn så fixade jag mig iordning och tog itu med dagen. GIck igenom svaren till frågorna på inlämningsuppgiften, kompletterade ytterligare innan det fick vila för ett tag. Måste vila från texten för att se stavfelen ;-).
 
Vi käkade lite lätt lunch och så fixade jag iordning på ett gäng julkort. Det blev snabbpyssel och jag satte T i arbete också för att hinna få klart korten. Vi drog så iväg till stan för T skulle in shoppa ett strykjärn på ICA Maxi - trodde han ja! De hade tagit slut på morgonen!!!!
 
Istället blev det en vända ut till Marieberg eftersom T skulle ha nåt på Jula *självklart*. När vi ändå var ute och åkte så blev det en sväng till Café Garden - på grund av min stenhårda diet har det inte blivit några besök där på länge... Idag så unnande jag mig ett litet danskt smörrebröd och en kopp kaffe :-). Vi åkte sedan vidare till zooaffären Grizzly för att få råd om algproblem som jag har i akvariet. Det lägger sig en grön hinna ovan på ytan. Det var en tjej som expedierade kunderna vid akviariehörnan. Vi väntade och väntade och väntade, gick till kassan och sa till - blev dock hänvisad tillbaka till akvariehörnan. Till sist så var det bara jag och T kvar som kunder i butiken. Då tog akvarietjejen paus!!!! Fy vilket dåligt kundomhändertagande!!!! Vi gick! Dylikt bemötande gör mig riktigt sur... och lätt upprörd styrde vi kosan hemåt.
 
Väl hemma så förpassade jag mig ut i stallet och fixade mockningen. M1 och P hade varit här på dan och skrittat pållan, så motionen behövde jag inte tänka på. Det var ruggigt ute och jag fixade stallet i raketfart för att få komma in i stugvärmen snabbt nog.
 
Nu tog jag itu med min inlämningsuppgift för sista gången. Läste igenom och hittade lite stavfel jag fixade - skickade sedan in mina svar. Kunde inte få ur mig något mer författande i alla fall. Nöjd med att ha lämnat in uppgift nr 4 fixade jag iordning lite glögg åt mig, värmde några saffransbullar med mandelmassa och letade rät på en julskiva. Till toner av denna tillbringade jag ett par timmar med att slå in en stor hög med julklappar under tiden som jag samtidigt sörplade glögg och käkade pepparkakor och bullar. Adventsmys på hög nivå ;-).
 
Var lagom klar med allt tills det var dags för att ta pållarna för idag och servera kvällsmaten. Vips hade denna söndag försvunnit. Har dock hunnit mer än vad jag planerat eftersom jag var helt inställd på att sitta med studierna hela helgen ;-).
 
Nu får det bli lite NCIS som får avsluta min kväll och detta är alltså allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0