17/12 Måndag - Fullt ös....

Så var det måndag och nu märks det att det sista veckan innan jul och att det en del att rådda med när det gällen flytten som håller på och organiserar. Fullspäckat schema och mycket att tänka på. Säkert är det något jag har glömt - lär väl märkas... ;-).
 
Så efter den hektiska arbetsdagen så blev jag hämtad av T och det var full fart hemåt. Väl hemma blev det lite mat och så fullfart ut till stallet. Som vanligt fixade jag mockningen, hästarnas mat och vatten. T körde med snöslungan och körde bort snömodden som bildats under tiden som jag grejade i stallet.
 
Trailern hakades fast på Hondan - skönt att få ha den fyrhjulsdriven bilen ;-). 
 
Oktawia var lite på trycket idag och reagerade på inbillade och riktiga ljud i ridhuset. Däremot så reagerade hon inte nämnvärt på framåtdrivande hjälper ;-). Damen hade egentligen ingen större lust att behöva röra på sig, men när hon kommit igång ordentligt så vaknade hon till lite mera ;-). Alltså var matte hyfsat nöjd när vi var klara med dagens arbetspass :-).
 
Vid 21-snåret var vi klara och vi lastade damen och jag for hemåt med pållan.  Väl hemma så blev pållan ompysslad. Snabb kolla av Bianca och så fick pållarna sin kvällsmat. Jag plockad iordning på alla prylar och mockade ur trailern innan jag förpassade mig in i huset.
 
Nu blir det nyheterna på TV4 som får avsluta min kväll. Så detta var allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0