18/12 Tisdag - Mycket nu....

Ytterligare en halvhysterisk dag på jobbet, men det var bra avslut då vi hade sista debriefingen med beteendevetaren från Previa. Idag var det 4 och sista tillfället vi träffade henne och det har varit otroligt lyxigt att få möjlighet till denna grupputveckling. Det är inte alla som får möjlighet att få spy ur sig det som vi ska hantera i våra yrkesroller och få hjälp att hantera de känslor man känner och få råd och tips på hur man ska agera i olika situationer. Har varit otroligt bra!
 
Arbetsdagen slutade vid 16.30 och T kom och hämtade mig eftersom han skulle hem till mig och leka med snöslungan. Så efter mat och fika tog han itu med att slunga bort en massa snömodd som bildats och jag tog itu med stallfixet.
 
Planen för idag var att M1 skulle ta ett pass med pållan i ridhuset, men när jag var lagom klar med stallet så ringde M1 och berättade att febern slagit till. Inte bra att rida när man har feber så det var bättre att hon bäddade ner sig hemma. Alltså blev det ändra planer. Berättade för T att jag själv behövde motionera pållan och han kudne följa med och ta en promis med Lillan under tiden som jag red.
 
När jag var klar med allt i stallet så plockade jag in pållarna och fixade ordning Oktawia för ett pass i ridhuset. Strax innan kl 20 var jag klar och damen klev snällt in i trailern och vi for in till ridhuset.
 
Oktawia var för dagen seg och stum i munnen. Efter uppvärmningen så jobbade jag med övergångar skritt-trav-skritt och sedan trav-galopp-trav. Funkade hyfsat förutom att damen var stum.... Vid 21-snåret fick det vara bra och vi avslutade och så in i trailern och full fart hemåt.
 
Väl hemma vidtog sedvanligt pyssel i form av att pållan blev ompysslad, alla prylar plockades undan och kvällsmaten serverades.
 
När jag var klar med allt i stallet så var det full fart in i huset. Kvällen får nu avslutas med lite soffhäng och nyheterna på TV4 och detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0