4/12 Tisdag - Snö...

Det var cirka 13 minusgrader på morgonen när jag traskade iväg till bussen. Gäller att klä sig ordentligt med andra ord. Bussen kom i hyfsad tid så jag behövde inte stå och frysa. Förmiddagen så var det en halvdagskonferens med IT-verksamheten. Lokalen som vi befann oss i var rätt kall så jag frös hela tiden. Till lunch serverades det sedan julbord, men eftersom jag käkade julmat i lördags kände mig inte speciellt sugen. Höll mig till laxen och efterrätten. Blev mer än mätt ändå ;-). Eftermiddag var jag åter på jobbet och det var fullt ös. T kom och hämtade mig vid 16.30-snåret och det snöade för fullt. När vi kom ut på Grävevägen så var det snörök över hela vägen och hur halt som helst. Så när vi väl kommit hem så bestämde jag mig för att planen att åka in till ridhuset med pållan - den planen fick vi ställa in. Ingen idé riskera livet...
 
Drog igång kaminerna direkt vi kom hem eftersom det var endast 16 grader varmt i huset. När det brasorna var igång så fikade vi lite - jag var fortfarande mätt sedan lunchen. Drog sedan på mig stallkläderna och förpassade mig ut och fixade stallet. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag fick ett SMS från T där det stod att jag gjorde rätt i att stanna hemma. Stora vägen var i ännu sämre skick än när vi åkt från stan.
 
Jag fixade stallet och så förpassade jag mig in i huset och värmen. Tillbringade ett par timmar så i mitt kontor. Passade på att plugga fram tills det var dags att ta in pållarna för kvällen och servera kvällsmaten. Mellan jämna mellanrum matade jag också kaminerna.
 
Strax innan kl 21 blev det en sista vända ut till stallet. Pållarna plockades in och kvällsmaten serverades. Min egen kväll avslutas nu med ett avsnitt av dr House. Och detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0